Glas Istre
Subota
10.10.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
10.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit će ovo još jedan u nizu od nekoliko napetih dana koji vas uporno prate. Donošenje važnih odluka zahtijevat će puno napora, pregovora i premišljanja. No, uglavnom ćete se, makar i uz očiti umor, iz dosta toga uspješno izvlačiti.
21.04.-20.05.
Rado ćete sudjelovati u brojnim poslovima, premda onaj svoj najvažniji posao, koji vam je i temeljni cilj, nećete nikako zapostaviti. Uglavnom ćete dosta razgovarati sa suradnicima, a bit će znatno pojačana vaša komunikacija s okolinom općenito.
21.05.-20.06.
Nesigurnost će ovih dana popuštati, bit ćete nešto odlučniji, a ujedno ćete i sve bolje uočavati što je dobro, a što je loše za vas. Pokušat ćete se nametnuti u okolini, ali pri tome treba paziti kako bi utrošenu energiju iskoristili na najbolji način. Bit će i malo nervoze.
21.06.-20.07.
Vaše nezadovoljstvo sada je problem o kojem biste trebali ozbiljno promisliti. U vama se stvara i jak otpor prema onima koji vam nisu skloni ili koji drugačije misle, a konfuznost vaših poteza izazvat će probleme o kojima ćete i kasnije morati dosta razmišljati.
21.07.-21.08.
Zadovoljni ste i želite napraviti neke nove korake i u tome ćete uspjeti. Više brige za zdravlje je dobro. Morate više obraćati pažnju na sitnice koje vam se događaju. Budite nešto oprezniji u prometu kao i u poslovima gdje su moguće ozljede.
22.08.-22.09.
Nakon nekoliko napetijih dana, sada se situacija općenito, a ne samo na poslu, smiruje. Tijekom narednih nekoliko dana dosta će toga izgledati puno jednostavnije, bit će vam ugodnije, uspostavljat ćete dobru komunikaciju sa suradnicima.
23.09.-22.10.
Bit će sada manjih napetosti, a vaša trenutna nervoza na trenutke dolazi jako do izražaja. Posebno prema suradnicima i ljudima iz bliže okoline. Danas pokušajte smireno razmisliti o svemu. Ne biste trebali imati prečvrste stavove jer to graniči s tvrdoglavošću.
23.10.-22.11.
Približava se vikend i s tim ste zadovoljni. Danas se trebate nešto više angažirati na poslu, ali nakon posla se odmorite. Ne treba se upuštati ni u što što bi vam moglo oduzimati previše vremena i što bi zahtijevalo napore. Treba vam malo mira.
23.11.-21.12.
Poletnost koja će se danas javiti omogućit će vam jedan novi, možda i značajniji iskorak na poslu. Ipak, to će u konačnom ovisiti o okolnostima. Trebate se pokrenuti i napraviti nešto dobro za sebe. Voljni ste surađivati i slušati.
22.12.-20.01.
Umor i napetost danas će biti teško izbjeći, to ćete osjećati kao breme kojeg se nije lako riješiti. Poslovi će vam dosta zaokupljati misli, pa za drugo nešto i nećete imati dovoljno vremena. Snažni ste, ali u ovome trenutku to nije naglašeno.
21.01.-19.02.
Dobro je što se mnoge stvari na poslu razvijaju onako kako vam odgovara. Osjećat ćete se raspoloženije za obavljanje svih poslova, bili oni veći ili manji, kao i za poslovne razgovore. Mogle bi vas još mučiti financije, međutim, polako će se to sređivati.
20.02.-20.03.
Dosta ste zadovoljni, ne previše, ali ipak, ona napetost iz prethodna tri dana je nestala. Sada su moguće prehlade, a toga bi se trebalo čuvati. Pokušajte biti uporni i čvrsti u svojim odlukama. Nemate razloga bilo kome popuštati, posebice ako ste u pravu.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 06.10.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.09.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.09.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Informiram se najčešće putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dva prijatelja piju u kafiću:

- Zašto žmiriš dok piješ?

- Rekao mi doktor, da piće ne smijem ni pogledati!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik