Glas Istre
Utorak
27.01.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.01
Hot news Ilustracija (D. MEMEDOVIĆ) Gorivo poskupilo za 10 lipa
 1  2  3 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Premda vam nije sve potpuno naklonjeno, dobro je ipak to što neće biti većih kočnica u poslovima s kojima želite učvrstiti svoju poslovnu poziciju. Dosta ćete planirati i razmišljati o nekim promjenama. Ljubavna će situacija biti dobra.
21.04.-20.05.
Danas će u vašoj okolini biti manje napetosti nego prethodnih dana. Osjećat ćete se dobro, rado ćete o svemu razgovarati i dobro ćete odrađivati svoje obaveze. Potrudite se popraviti odnose sa suradnicima. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Na poslu ne bi trebalo biti većih problema. No, danas ipak nećete biti skloni nikakvim većim akcijama niti ćete tražiti neke nove poslovne izazove. Bit ćete zadovoljni svojim društvenim životom, a bit će dobra i ljubavna situacija.
21.06.-20.07.
Na poslu bi se moglo događati dosta toga dobroga, a danas ćete dosta raditi na definiranju poslovnih ciljeva i na njihovoj realizaciji. Bit ćete uspješni i imat ćete podršku poslovne okoline. Odnosi s partnerom bit će dobri i stabilni.
21.07.-21.08.
U poslovnom bi se okruženju mogla pojaviti napetost. Mogući su neki novi sukobi, a ako pažljivo ne razmišljate, mogli biste donijeti i neke krive odluke. U pitanju je dosta toga i zbog toga biste trebali dobro promatrati sve što se oko vas događa.
22.08.-22.09.
Danas biste se na poslu mogli dobro osjećati. Bit ćete zadovoljni jer neće biti većih problema. Možete mirno obaviti svoje dnevne obaveze, a onda se odmarati ili zabavljati. Posebno bi vam ugodno moglo biti u obiteljskom okruženju.
23.09.-22.10.
Okolnosti su vam naklonjene, no na poslu ipak ima problema s kojima se treba ozbiljnije pozabaviti. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Uz posao vrlo vam je važan i društveni život, a dosta ćete raditi na njegovom oživljavanju.
23.10.-22.11.
Bit će dosta posla i nećete uspijevati sve na vrijeme obaviti zbog čega bi se moglo pojaviti nezadovoljstvo. No, ipak ćete se osjećati znatno bolje nego prethodnih nekoliko dana. Trebali biste se na pravi način postaviti prema svemu što se događa.
23.11.-21.12.
Imat ćete dosta planova koje ćete željeti realizirati. Bit ćete ustrajni i trudit ćete se kako biste učvrstili svoju poslovnu poziciju. Okolnosti su vam naklonjene tako da sada u mnogim stvarima možete uspjeti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Danas biste mogli biti dobro raspoloženi. Na poslu ne bi trebalo biti većih problema, a ako ih i bude dosta ćete ih uspješno rješavati. Imate dosta planova i radit ćete na njihovoj realizaciji. Trebali biste više pažnje posvetiti svojem ljubavnom životu.
21.01.-19.02.
Trebali biste biti oprezni kada ulazite u neki veći posao. Pojavljivat će se problemi, a mogli bi donijeti i neke krive odluke. Ovo je vrijeme kada je najbolje mirovati i odmaknuti se od posla, ako to možete. Ljubavna situacija bit će dobra.
20.02.-20.03.
Na poslu ne bi trebalo biti problema, a mogli biste uspješno realizirati neke važnije planove. Osjećat ćete se dobro i bit ćete zadovoljni onim što se događa. Trebali biste se više posvetiti društvenom životu. U ljubavi ne bi trebalo biti promjena.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Nedjelja, 18.01.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 05.01.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Na skijanje...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita majka Pericu:
- Gdje nam je cjediljka?
Na što joj Perica odgovori:
- Bacio sam je! Bila je prepuna rupica...

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik