Glas Istre
Utorak
09.02.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
09.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Pritisak na poslu je popustio. Posao obavljate uspješno i s lakoćom pa vam ostaje dovoljno vremena za privatni život. Ljubavna situacija je stabilna. Uživat ćete naklonost osoba suprotnog spola. Općenito ćete se osjećati vrlo dobro.
21.04.-20.05.
Trebat će vam strpljenja i upornosti prilikom izvršavanja radnih zadataka. Ne ide baš glatko, ali uspjet ćete sve zapreke prevladati još u toku dana. U ljubavi još uvijek osjećate napetost. Privikli ste se na to da morate u sve što radite ulagati veći napor.
21.05.-20.06.
Nemir koji osjećate već duže vrijeme danas će se pojačati. Nemojte reagirati bijegom od obaveza i kontakata koji se moraju odraditi. Bolja varijanta je da napravite što morate, a kada završite potpuno zaboravite posao i posvetite se ljubavi.
21.06.-20.07.
Jedino što vam danas može smetati je monotonija. Vama i osobama u vašoj okolini neće se događati ništa posebno zanimljivo, ni dobro ni loše. Uživajte u usporenom radnom ritmu koji si možete priuštiti. Provedite više vremena u krugu obitelji.
21.07.-21.08.
Osjećate se snažno i puni ste samopouzdanja. Zadovoljni ste dobrom atmosferom i prijateljskim odnosima koji vladaju oko vas. Kućna atmosfera bi mogla bit malo manje ugodna. Pomaže vam pozitivan stav kojim pristupate problemima.
22.08.-22.09.
Pokušajte promijeniti način rada. Pogledajte kako sličan ili isti posao obavljaju drugi. Možda će biti potrebne i veće promjene, pogotovo ako ste zaključili da u onome što trenutno radite nemate perspektivu. Odnosi s partnerom su dobri.
23.09.-22.10.
Na poslu vlada pozitivna atmosfera koja povoljno utječe na vašu radnu energiju. Dobro raspoloženje ćete prenijeti i na svoje ukućane. Lijepo se slažete s partnerom i mlađim članovima obitelji. Provedite s njima poslijepodne u igri i druženju.
23.10.-22.11.
Budite strpljivi u očekivanju pozitivnih pomaka na poslu. Promijene koje ste uveli ne mogu odjednom pokazati rezultat. Dugo se pogrešno radilo pa se treba potruditi oko ispravljanja. To posebno vrijedi za zadobivanje partnerovog povjerenja.
23.11.-21.12.
Razmišljate o svom položaju na poslu. Ne mijenjajte ništa sada kada vam dobro ide. Ne upuštajte se u rizične poslove. To se naročito odnosi na poslove vezane uz financije. Trebate se više družiti s partnerom i bliskim prijateljima.
22.12.-20.01.
Imat ćete puno posla, ali to vam neće predstavljati problem. Muči vas vrijeme koje morate provesti na poslu i peče savjest što ne provodite više vremena s obitelji. Nemojte se zamarati satnicom nego se potrudite da to zajedničko vrijeme bude kvalitetno.
21.01.-19.02.
Ne dozvoljavate da vam poteškoće koje se javljaju u obavljanju poslovnih obaveza ometaju dobro raspoloženje. Mirni ste i zadovoljni, svjesni da će se svi problemi vremenom riješiti uz trud koji ulažete. Ljubav je dobro.
20.02.-20.03.
Lako će vas uvrijediti bliski poslovni suradnik. Vrlo ste osjetljivi pa vas pogađaju stvari koje vam u normalnoj situaciji ne bi puno značile. Najbolje se osjećaju one ribe koje se bave nekim kreativnim poslom. Bit ćete skloni maštanju.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Petak, 29.01.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 26.01.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi najviše brige zadaju:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

 

Uđe mladić u apoteku i pita:

- Imate li perzervativa?

Kaže apotekar:

- Imamo, naravno.

Mladić kaže:

- Dajte mi onda jedan.

Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić:

- Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje.

I tako mu apotekar da još jedan prezervativ, i taman da mu naplati kaže mladić:

- Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda.

I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.

Dođe mladić na večeru, svi su sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže:

- Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?

Mladić odgovori:

- Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar.

 

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik