Glas Istre
Subota
25.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
25.10
Hot news Ilustracija (Foto: Arhiva) Nova usluga "FINA info šasija"
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Premda ćete imati dovoljno vremena za odmor, ipak ćete dosta razmišljati o poslu i o nečemu što bi vam pomoglo u napredovanju. Danas neće biti potrebe za jačim poslovnim angažmanom. Ovo je dobro vrijeme za odmor i za druženje.
21.04.-20.05.
Dosta vam toga uspijeva i zbog toga ćete biti dobro raspoloženi. Danas se možete družiti s prijateljima i zabavljati se, no ipak, najbolje bi bilo slobodno vrijeme provesti u prirodi. O ljubavi ćete danas razmišljati manje nego prethodnih dana.
21.05.-20.06.
Mogli bi osjećati nesigurnost zbog poslovne situacije. Pojavili su se neki problemi koji vas opterećuju i treba dobro razmisliti kako ih riješiti. Nedostajat će vam podrška okoline i to će vam posebno smetati. Odnosi s partnerom bit će napeti.
21.06.-20.07.
Bit ćete zadovoljni jer danas neće biti previše obaveza, a moći ćete se mirno odmarati ili provoditi vrijeme s prijateljima. Dobro bi bilo posvetiti se nekim kućanskim poslovima. Odgovarao bi vam izlet i dulji boravak u prirodi.
21.07.-21.08.
Morat ćete se jače poslovno angažirati. Neki vam problemi smetaju u realizaciji planova i to je potrebno riješiti. Tijekom vikenda trebali bi veću pažnju posvetiti članovima obitelji i poraditi na poslovima za koje za radnog dijela tjedna niste imali vremena.
22.08.-22.09.
Uglavnom ste zadovoljni, a tijekom vikenda moći ćete predahnuti i odmoriti se. Dosta ćete razmišljati o svojem ljubavnom životu u kojem se pojavljuju problemi za koje ne nalazite pravo rješenje. Izbjegavajte sukobe.
23.09.-22.10.
Bit ćete opušteni i zadovoljni, a tijekom vikenda dobro bi bilo otputovati i promijeniti sredinu. Imat ćete mogućnosti razmišljati o svemu što se oko vas događa, ali i dovoljno vremena za odmor i za zabavu. Odgovarat će vam druženje s prijateljima.
23.10.-22.11.
Nećete rado ništa ispuštati iz ruku. Muči vas financijska situacija, ali se iz toga pokušavate izvući. Niste opterećeni pesimizmom, vjerujete da sve možete popraviti. Okolnosti su takve da se morate dosta ozbiljno boriti za svoje pozicije.
23.11.-21.12.
Bit će manje napetih situacija i dobro ćete se osjećati. Moglo bi biti više poslovnih uspjeha nego prethodnih dana, ali ipak, potrebna je velika ozbiljnost i koncentracija kako negdje ne bi napravili kakvu nepotrebnu pogrešku.
22.12.-20.01.
Bit ćete zaokupljeni svojim planovima i bez obzira što je vikend, dosta ćete razmišljati o poslu. Znate što želite i to ćete se truditi realizirati. U ljubavnom životu mogla bi se pojaviti ugodna iznenađenja, a odnosi s partnerom bit će dobri.
21.01.-19.02.
Ovo je dobar trenutak za jači angažman oko sređivanja nekih problema. Bit će dosta uspjeha, no ipak je potreban oprez. Danas ćete se uglavnom dobro osjećati i malo je toga što bi vam moglo pokvariti raspoloženje.
20.02.-20.03.
Dosta ćete vremena provoditi u obiteljskom okruženju gdje ćete se danas najbolje osjećati. Nećete željeti previše razmišljati o poslu. Trudit ćete se pronaći dovoljno vremena za odmor. Dobro pazite na ono što se događa u vašem ljubavnom životu.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Petak, 24.10.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Zašto slon ne želi kupiti kompjuter?

- Boji se miša.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik