Glas Istre
Utorak
28.07.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.07
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Trebali biste biti opušteniji i manje brinuti zbog problema, a više raditi na popravljanu svoje poslovne pozicije. Previše razgovora o problemima i previše razmišljanja u ovome vam trenutku neće koristiti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.04.-20.05.
Dozvolite sebi malo više opuštanja. Premda poslovna situacija zahtijeva od vas stalni angažman, ipak biste se trebali više družiti, odmarati se i zabavljati. Na poslu sada ne bi trebalo biti većih problema. Ljubavna situacija je dobra.
21.05.-20.06.
Uspijevat ćete, ići ćete naprijed, a imat ćete i dosta novih planova. Kako vam poslovne okolnosti nisu naklonjene trebali biste dobro razmisliti prije nego krenete u nešto novo. Potreban je oprez. U odnosima s partnerom moguće su napetosti.
21.06.-20.07.
Na poslu bi moglo biti dosta problema, ali ćete izbjegavati njihovo rješavanje. Ne želite se previše angažirati premda dobro vidite sve što se oko vas događa. Trebali biste dobro razmisliti o svojim postupcima. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.07.-21.08.
Mogli ste do sada razriješiti neke dileme, pa ako jeste, danas ćete raditi s puno volje i radosti. Ne očekujete da će nešto doći preko noći, ali ipak se nadate nekim pomacima. Ako vam se nešto ne sviđa, onda je to činjenica da vam se neki planovi ne ostvaruju kako biste htjeli.
22.08.-22.09.
Neke promjene na poslu neće vam odgovarati. Bit ćete sumnjičavi i oprezni i nećete se lako upuštati u nešto novo. Na poslu su mogući veći problemi, međutim trudit ćete se kako biste ih riješili. U ljubavi bi moglo biti problema.
23.09.-22.10.
Trebat ćete se više angažirati kako biste popravili svoju poslovnu poziciju i riješili neke probleme koji su se pojavili. Bit će dosta napetih situacija što vam neće odgovarati. Dosta problema možete riješiti pregovorima i to biste trebali iskoristiti.
23.10.-22.11.
Spremni ste i za velike poslovne izazove. Osjećate kako imate dovoljno snage i vjerujete kako dobro procjenjujete trenutne poslovne okolnosti. Zbog toga ćete izbjegavati savjete suradnika. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Trebali biste više razmišljati o sebi i o svemu što se posljednjih dana događa na poslu. Nema razloga razmišljati o onome što je prošlo, ali treba rješavati probleme i raditi na popravljanju poslovne situacije koja trenutno nije dobra.
22.12.-20.01.
Dosta ćete se posvetiti poboljšanju odnosa sa suradnicima jer to sada smatrate važnim. Potreban vam je oslonac, a ponekad i dobar savjet. Trudit ćete se realizirati neke svoje planove, ali ni u što nećete ulaziti prije nego o svemu dobro razmislite.
21.01.-19.02.
Morali biste objektivnije procjenjivati trenutnu poslovnu situaciju. Dosta vam toga uspijeva, međutim ipak bi se mogli pojaviti i problemi. Odmaknite se nakratko od posla i o svemu razmislite. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
20.02.-20.03.
Potrebno je sve dobro promatrati i izbjegavati sukobe. Ne biste se trebali ni sa čim isticati. Potreban je oprez u svemu što radite. Ovo je vrijeme kada biste trebali vjerovati samo sebi i kada biste se trebali što bolje prilagoditi trenutnim okolnostima.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.06.2015  1  2 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.06.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:

- Koliko imaš godina?

- Sedam.

- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.

- Zašto?

- Pustit će te da se besplatno voziš.

Dolazi kondukter i pita Pericu:

- Koliko imaš godina?

- Šest!

- A kad puniš sedam?

- Čim izađem iz autobusa.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik