Glas Istre
Nedjelja
19.02.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
19.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit će dosta miran dan i imat ćete vremena za razmišljanje. Imate o čemu razmišljati, posebice o nekim proteklim danima, ali i onome što bi trebalo napraviti. Trebate uspostaviti bolje odnose sa suradnicima jer će vam to trebati.
21.04.-20.05.
Uglavnom ćete obavljati obične poslove, a nećete se baviti nekim većim stvarima. Imate dosta poslovnih želja, ali ovo nije vrijeme kada ih možete tako lako ostvariti. Danas bi mogli dosta planirati jer želite postići nešto više.
21.05.-20.06.
Zadovoljni ste jer ste dosta toga napravili. Trebalo bi više raditi na započetim poslovima kako bi ih završili. Danas ćete o tome imati vremena razmišljati. Mirna nedjelja će vam odgovarati jer ćete se moći dobro odmoriti.
21.06.-20.07.
Danas ćete se dosta dobro osjećati. Nećete razmišljati o problemima već ćete se baviti kućnim poslovima. Odgovarat će vam izlazak s prijateljima, ali i obiteljsko okruženje. Treba se odmoriti i pripremiti za obaveze koje vas očekuju.
21.07.-21.08.
Mirna će vam nedjelja odgovarati. Nakon niza poslova koje ste imali i problema koje ste rješavali, sada ćete imati dovoljno vremena za odmor. Bit ćete zadovoljni svojim društvenim životom. Ljubavna situacija bit će dobra i stabilna.
22.08.-22.09.
Idućih ćete se dana truditi napraviti veći profesionalni prodor. Osjećate kako je pravi trenutak za to. Proteklih nekoliko dana bili ste dosta aktivni, što smatrate dobrim, posebno jer želite steći povjerenje suradnika. Ipak, potreban je oprez.
23.09.-22.10.
Danas ćete imati dovoljno vremena za razmišljanje i za donošenje odluka. Dosta toga sada treba srediti i na to ste spremni. Okolnosti su vam naklonjene tako da ćete moći realizirati i neke veće poslovne planove. Uglavnom ćete se dobro osjećati
23.10.-22.11.
Bit ćete mirni i dobro raspoloženi. Izbjegavajte zatvorene prostore i pokušajte se više zabavljati. Trebali bi se više družiti s prijateljima i razgovarati o stvarima koje nisu vezane uz posao. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Potrebno je što pažljivije i mirno promatrati ono što se događa u vašem okruženju. Moglo bi biti manjih problema, no razgovorom dosta toga možete riješiti. Trebali bi se više zabavljati. Dobro ćete se osjećati u društvu prijatelja
22.12.-20.01.
Nekoliko napetijih dana je iza vas i sada ste smireniji što znači kako se možete opustiti i uživati. Zabavljajte se, izađite i proveselite se. Ne bi se trebali opterećivati poslovima. U ljubavi su mogući problemi. Partneru posvetite više pažnje.
21.01.-19.02.
Vrijeme za poslove je sve povoljnije makar ima problema. No, ne treba stajati, čekati i gubiti vrijeme nego treba krenuti. Nikakve dileme nisu potrebne. O prošlosti ne treba previše razmišljati. Pokušajte se dobro odmoriti.
20.02.-20.03.
Idućih bi se dana trebali jače angažirati oko nekih važnijih poslova. Uz to, potrebno je raditi na poboljšanju odnosa sa suradnicima. U vašoj bi okolini moglo biti napetosti. Danas bi se trebali dobro odmoriti i pripremiti za obaveze koje vas očekuju.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 31.01.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 31.01.2017  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.01.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik