Glas Istre
Utorak
22.07.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Opterećuje vas dosta toga no ne gledajte ono što je iza. Ima dovoljno motiva i smisla u onome što je oko vas, ali i u onome što dolazi. Potrebno je napraviti plan poslovanja i svojih nastupa.  Ovo je vrijeme velikih poslova, a ne mirovanja.
21.04.-20.05.
Dosta je toga čime biste mogli biti zadovoljni. Ukoliko ste se dobro pripremili onda će se na poslu sve dobro odvijati. Danas bi vam raspoloženje moglo biti bolje nego što ste očekivali. Mogao bi ovo biti čak i dosta ugodan radni dan.
21.05.-20.06.
Dosta je promjena oko vas i to vam ne smeta. No, pribojavate se iznenađenja jer iznenađenja na volite. Počet ćete mijenjati neke stavove koji su vam izgledali jako čvrsti. Dobro se prilagođavate okolnostima.
21.06.-20.07.
Niste u prvom planu onoliko koliko biste željeli, no budite strpljivi pa će i to doći. Ne biste se trebali dovoditi u poziciju iz koje ćete se kasnije teško izvlačiti. Objašnjavanje vam predstavlja napor i to ćete izbjegavati.
21.07.-21.08.
Radit ćete na svojoj profesionalnoj poziciji. Više ćete i ozbiljnije razgovarati s ljudima koje smatrate važnima. Svjesni ste kako vam je potrebna podrška za nove poteze, a takva podrška je do sada bila dosta problematična. Nadate se promjeni.
22.08.-22.09.
Nemate razloga skrivati radost zbog poslovnih uspjeha i emotivnog mira. Vjerojatno će dosta vaših misli biti upućeno osobi s kojom biste željeli uspostaviti trajniju vezu. Istina je da je ljubav vrlo bitna, no poslove ne smijete zanemariti.
23.09.-22.10.
Barem ste malo oslobođeni emotivnih problema. Poslovi se uglavnom razvijaju u skladu s očekivanjima pa s tim možete biti zadovoljni. Ponešto bi vas i dalje moglo zabrinjavati, međutim, ne toliko da bi to bio problem. Ipak, nešto vam nedostaje.
23.10.-22.11.
Pokušavate se osloboditi problema. Mnogo ćete toga pokušati, ali neće ići lako. Unatoč svemu, ipak ste i optimistični i hrabri. Još ste uvijek spremni za borbu, a ne mislite ni od čega odustajati. Ovo je za vas nešto povoljnije vrijeme.
23.11.-21.12.
Potrebno je više surađivati i više razmjenjivati ideje. Sada ne biste trebali odbijati nikakvu pomoć. Imate jaku volju, no ipak ponešto od svega nećete moći sami obaviti. Imate i dosta snage, ali sada se pokazuje kako sve to ne mora biti dovoljno.
22.12.-20.01.
Nemate dovoljno jak osjećaj uspješnosti. Neki se poslovi dobro razvijaju, no s nekima imate dosta problema. U svemu tome treba zadržati veliku razinu realnosti. Morate biti objektivni, posebno u prosudbama jer to će biti od velikog značenja.
21.01.-19.02.
Opušteni ste i ne mislite o teškoćama. Još ćete neko vrijeme osjećati posljedice prijašnjih događaja, no time se ne želite opterećivati. Znate kako mnoge stvari mogu biti sasvim dobre i vama korisne, no potrebno je dobro usmjeriti svoje snage.
20.02.-20.03.
U ljubavi će sada uglavnom biti dobro. No, na poslu je situacija dosta nestabilna i počinjete osjećati probleme. Morat ćete o svemu dobro razmisliti, makar vam obaveze to neće uvijek dozvoljavati. Idite polako, bez prevelikih zaleta.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na vratima neba stoji jako ljut čovjek i viče:

- Pa što se zbiva? Što ja tu radim? Imam samo 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet! Što radim ovdje? Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!

- Još nam se nikada nije dogodila greška, odgovori Sveti Petar, dodavši: Ali provjerit ću. Kako se zovete?

- Ivan Horvat.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehaničar.

- Ah, da, evo, našao sam vas. Ivan Horvat, automehaničar. E, pa, gospodine Horvat, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?

- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam… Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 126 godina, odgovori mu Sveti Petar.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik