Glas Istre
Utorak
28.06.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.06
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Poslovna situacija je dobra. Osobito ćete biti uspješni u pregovaračkim poslovima i to treba iskoristiti. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Imate kome vjerovati i na koga se osloniti ako to bude potrebno. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.04.-20.05.
Na poslu nećete željeti ništa posebno mijenjati. Probleme nećete zanemarivati nego ćete se potruditi kako biste ih riješili. Možete dobro procijeniti što je sada važno. Nove bi poslove trebali dobro isplanirati i paziti na moguće rizike.
21.05.-20.06.
Poslovna situacija je dobra i zato biste se trebali više truditi kako biste iskoristili dobre poslovne prilike. Ne treba očekivati neke veće uspjehe, ali bit će dosta rezultata i s tim ćete biti zadovoljni. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
21.06.-20.07.
Na poslu danas ne bi trebalo biti većih problema, a moći ćete uspješno riješiti neke veće probleme. Dobro ćete se osjećati i bit ćete zadovoljni onim što se događa. Trebali biste planirati neke nove poslove ili širiti svoje poslovne kontakte.
21.07.-21.08.
Nećete željeti nove poslovne izazove i više ćete se baviti završavanjem započetih poslova. Na poslu ćete se dobro osjećati i imat ćete pozitivan stav prema budućnosti. Više biste pažnje trebali posvetiti svojem društvenom životu. Trebali biste se više zabavljati.
22.08.-22.09.
Poslovni problemi neće biti osobito izraženi, ali ipak nećete biti onoliko uspješni koliko bi vam to sada odgovaralo. Ipak ćete dobro kontrolirati sve što se događa na poslu. Za sada ne biste trebali planirati neke veće i ozbiljnije promjene na poslu.
23.09.-22.10.
Pažljivo ćete donositi odluke i trudit ćete se kako bi bilo što više rezultata. Za sada ništa ne bi trebalo poremetiti vaša nastojanja u želji da popravite svoj profesionalni položaj. Imat ćete dosta mogućnosti i moći ćete realizirati svoje planove.
23.10.-22.11.
Na poslu ne bi trebalo biti izraženijih problema. Međutim, bit će dosta naglašena vaša želja za odmorom i za zabavom i zbog toga bi mogli biti manje zainteresirani za ono što se događa na poslu. Pokušajte završiti započete poslove.
23.11.-21.12.
Ne treba očekivati neke veće pomake na poslu, ali se ipak morate truditi kako biste neke stvari učinili boljima. Poslovne okolnosti vam nisu posve naklonjene, ali uz malo više napora moći ćete riješiti neke ozbiljnije probleme koji su se pojavili.
22.12.-20.01.
Dobro radite i zbog toga će biti i dosta poslovnih rezultata. Bit će prilično naglašena želja za uspjehom. Neće vas pretjerano zanimati što drugi misle o onome što radite i nećete se zamarati traženjem savjeta. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.01.-19.02.
Imate dosta poslovnih planova koje ćete željeti realizirati. No, ne biste trebali mijenjati postojeću situaciju jer bi svaka veća promjena mogla donijeti probleme. Potreban je oprez u svemu što radite. U odnosima s partnerom neće biti problema.
20.02.-20.03.
Posao vam je važan i trudit ćete se biti uspješni, ali ipak vas trenutno puno više od posla zanima društveni život i osobito ljubav. Dosta ćete se družiti i zabavljati. No, mogli biste biti zabrinuti zbog napetosti koja se javlja u odnosima s partnerom.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.06.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.06.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Kaže mama Perici:
"Sine ajde malo uči, ostavi taj mobitel"
Perica odgovara:
"Ali mama znam sve"
Mama ga upita:
"Kako se zove najveći toranj u Parizu? "
Perica:
"Ajfonov toranj"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik