Glas Istre
Ponedjeljak
29.08.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Imate manjih problema s ljudima koji odlučuju o nekom dijelu vašeg posla. Ne bi se moglo reći kako je komunikacija u pitanju. Veći je problem zapravo to što vam se čini da možete puno više nego što vam to okolnosti dozvoljavaju
21.04.-20.05.
Radite dosta, trudite se poboljšati profesionalnu poziciju i učiniti je što stabilnijom. Bit će vam ugodno, na poslu uglavnom i dosta mirno. Tek se povremeno može javiti nervoza, ali to neće biti toliko naglašeno niti osobito važno. Barem ne sada.
21.05.-20.06.
Do sada ste se puno trudili pa će biti i rezultata. Možete doista biti zadovoljni sami sa sobom, a neće vam nedostajati ni potpora ljudi iz radne okoline. Nervoza, koja je bila prisutna proteklih nekoliko dana, sada će ipak popustiti pa ćete se i osjećati bolje.
21.06.-20.07.
Treba ne samo dobro otvoriti oči, nego treba jednostavno na sve paziti. Nervoza će se pojavljivati ni zbog čega, posve iznenada, bit će vam teško rješavati čak i najjednostavnije probleme. Morate biti vrlo pažljivi, što smireniji. Ipak je to samo takav trenutak.
21.07.-21.08.
Mogući su razni problemi, od zdravstvenih i ljubavnih do poslovnih. Najteže će biti s komunikacijom, tu će nešto nedostajati, netko vas neće dobro razumjeti, ali ako imate dovoljno strpljenja, barem nećete znati odgovoriti na provokacije
22.08.-22.09.
Nešto ćete agresivnije i slobodnije krenuti u poslove, a ljubav će sada ostati malo po strani. No, uglavnom ćete se dobro zabavljati, a svako putovanje bi vam dobro došlo. Dobro bi bilo makar nakratko promijeniti sredinu i odmaknuti se od svakodnevne rutine.
23.09.-22.10.
Bit ćete veseliji nego prethodnih dana, mogli biste se više smijati i zabavljati. Odgovarat će vam društvo onih koji vas znaju slušati, ali i onih koji će vas znati zabaviti. Neće vam odgovarati teški razgovori i pretjerano ozbiljne teme.
23.10.-22.11.
Pred vama je dosta dobro vrijeme, a ovaj dan bi mogao biti ispunjen poslom, kontaktima, telefonskim razgovorima i pregovorima. Ne trudite se osobito, ali vas okolnosti tjeraju na pojačan rad, na jače djelovanje. To je svakako dobro.
23.11.-21.12.
Malo je toga što bi sada trebalo prepuštati slučaju. Bilo da se radi o zdravstvenim ili kakvim drugim problemima. Vaša je želja za akcijom velika, međutim, postoje prepreke, a nije ih dobro prelaziti baš u svako vrijeme. Sada treba mirovati.
22.12.-20.01.
Ulazite u razdoblje pojačane radne aktivnosti. Manje ćete se družiti, što nije dobro, ali ćete biti zadovoljni učincima na poslu. Materijalna situacija bi mogla biti bolja, a da doista tako i bide, možete sami pridonijeti dobrom procjenom novih poteza
21.01.-19.02.
Nije vrijeme ni za kakvu šalu. Dapače, sada će se od vas, posebice na poslu tražiti velika ozbiljnost. Pokušat ćete što više toga kontrolirati, u gomili obaveza koje imate, ali nećete u tome uvijek na pravi način uspijevati.
20.02.-20.03.
Vrlo je ugodan i miran dan pred vama, nema nečega što bi vas trebalo ljutiti niti vas navoditi na krivi put. Dobro znate što su vam osnovni ciljevi. U obitelji je stanje uglavnom dosta mirno, a vi ćete se truditi da bude još i bolje. Mirniji ste nego prethodnih dana.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.08.2016  1 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ulazi sredovječna gospođa u restoran, sjedne za stol i pita konobara Hasu:

- Možete li uključiti klimu, jako je toplo...

- Može, nema problema, reče Haso.

Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga:

- Možete li isključiti klimu, jako je hladno.

- Može, nema problema, odgovori Haso.

Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga:

- Zašto te ova žena zafrkava stalno, te uključi, te isključi klimu?!?

- Ma zafrkavam ja nju, mi uopće i nemamo klimu…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik