Glas Istre
Utorak
30.09.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Uglavnom ćete se dobro osjećati. Nećete previše razmišljati o problemima. Nedjelja vam odgovara jer se možete odmoriti, ali i posvetiti sebi. Današnji bi dan mogao biti ugodan, a posebno će vam biti dobro u obiteljskom okruženju.
21.04.-20.05.
Neke biste stvari htjeli napraviti sami. No, suradnja je ipak potrebna. Posvetite se poslovima u svojem domu, kao i nekim obiteljskim obvezama za koje tijekom radnog dijela tjedna nemate dovoljno vremena. Ljubavna situacija bi se mogla pogoršati.
21.05.-20.06.
Danas ne treba razmišljati o problemima. Opustite se u društvu prijatelja, izađite, prošećite, to će vam koristiti. Mogu se pojaviti problemi u obitelji, no to ćete uspješno riješiti. Budite pažljiviji s partnerom kako ne bi došlo do napetosti.
21.06.-20.07.
Uglavnom ste zadovoljni. Trebali biste se više kretati, više se družiti i zabavljati. Potreban vam je razgovor koji nije vezan uz posao. Imat ćete se prilike družiti pa ćete se zbog toga i dobro osjećati. Ljubavna će situacija biti stabilna.
21.07.-21.08.
Svjesni ste svega što se događa u vašem okruženju. Prilično ste uporni i snažni i savladavate prepreke. No, trebat će još dosta toga napraviti. Međutim, zadovoljni ste jer osjećate veće pomake u poboljšanju svoje pozicije.
22.08.-22.09.
Treba obratiti pažnju na ono što vam je trenutno najvažnije. Osjećate poslovnu napetost, a problemi koji dolaze mogli bi vas iznenaditi. Ovo nije vrijeme za neke ozbiljnije i važnije poslovne akcije. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Danas biste mogli biti dobro raspoloženi. Ovo je povoljan dan za razmišljanje o poslu, ali i za stvaranje novih planova. Svjesni ste kako treba širiti društvene kontakte. Tako ćete bolje kontrolirati svoju poziciju, ali i dolaziti do novih prilika.
23.10.-22.11.
U vašoj okolini nema većih problema. Ipak, trudit ćete se kako biste na vrijeme uočili što se događa. Dosta ste oprezni i ono najvažnije ćete raditi sami. Ovo je dobar trenutak za početak nečeg novog. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
23.11.-21.12.
Trebali biste idućih dana paziti kako biste sačuvali dobre odnose s nadređenima. Ovo je vrijeme kada je bolje više mirovati, a manje govoriti i raditi. Danas se možete opustiti, a potrudite se kako biste pronašli više vremena za odmor.
22.12.-20.01.
Poslovni put kojim idete je dobar i može donijeti rezultate. Treba više planirati. Potrebno je iskoristiti sve dobre prilike, a idućih bi ih dana moglo biti. Uglavnom ste zadovoljni, premda u vašoj okolini nije sve onako kako bi vama odgovaralo.
21.01.-19.02.
Imate se razloga osjećati dobro. Dosta ste postigli, a idućih dana možete postići i više. Trudit ćete se kako biste stabilizirali profesionalnu poziciju. Odnosi s nadređenima bit će dobri. Veću pažnju obratite na odnose s partnerom
20.02.-20.03.
Ne biste trebali ulaziti u rizike. Ne upuštajte se u velike poslove već završite ono što ste započeli. Sada je važno paziti na sve što se događa. Mogla bi biti dosta naglašena napetost. No, danas ćete se moći od svega odmaknuti i dobro se odmoriti.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik