Glas Istre
Četvrtak
30.03.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.03
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Nećete se previše osvrtati na sitne probleme. To vas gotovo i ne zanima. O mnogim stvarima imate svoje vlastite stavove, a tu su stavovi čvrsti. Sigurni ste u njih i u ovome vas trenutku ništa ne može pokolebati. Idete svojim putom i ne osvrćete se.
21.04.-20.05.
Kroz mnogo toga ovih dana prolazite sami. Ne želite druge miješati u neke svoje probleme, premda bi rado s nekim razmijenili mišljenje. U svakom slučaju, ma što se dogodilo, ne treba odustajati. Sada za vas dolazi produktivnije, ali i napetije vrijeme.
21.05.-20.06.
Treba računati s povremenim problemima, ali isto tako i sa sretnim okolnostima. To će vam jačati vjeru u ono što radite, a lišit će vas težih razmišljanja. Imate podršku radne okoline i dobro se osjećate u onome što se oko vas trenutno događa.
21.06.-20.07.
Ne želite primati previše naređenja. Istina je da danas malo popušta napeto raspoloženje, ali svejedno, na jednome vam mjestu nije lako biti. Želite se više kretati, više se družiti i raspravljati. Možda vam nije toliko potreban svježi zrak, koliko vam je potreban razgovor.
21.07.-21.08.
Nećete lako priznati da se događa nešto što smeta vašem poslovnom napretku. Možda na trenutke i ugrožava vašu karijeru. Prilično ste uporni, hrabri, ali da bi savladali sve prepreke koje vam stoje na putu, trebat će još puno toga raditi.
22.08.-22.09.
Ne bi se trebalo zamarati ni s ljudima ni s poslovima koji vas mogu oneraspoložiti. Gledajte lijepe stvari, a to možete. Čak i onda kada se čini da je drugačije. Osjećate poslovnu napetost, iako poslovi nisu ugroženi. Nedostaje vam malo više rezultata.
23.09.-22.10.
Vaše će raspoloženje biti dobro. Ovo je povoljan dan za razmišljanje o poslu, ali i za neka nova planiranja. Svjesni ste kako treba širiti društvene kontakte. Tako se najbolje dolazi do novih prilika, a baš vam je to sada potrebno.
23.10.-22.11.
Problema je manje, ali ih još uvijek ima. Želite dobro procijeniti ono što se događa. Željeli biste se još više uključiti u poslove. Ipak, dosta ste oprezni i ono najvažnije ćete raditi sami, čak i kada vidite pogreške. Prilično ste uporni.
23.11.-21.12.
Mogli biste biti pomalo umorni. Javit će se neke poslovne brige, ali najvažnije je ipak da sačuvate koncentraciju i dobre odnose s nadređenima. Ovo je vrijeme kada je bolje više mirovati, a manje govoriti i manje bilo kome proturječiti.
22.12.-20.01.
Dobar je poslovni put kojim ste krenuli. Moglo bi biti i konkretnih uspjeha. Treba malo više razmišljati o budućnosti. Kako sada više mislite o sadašnjosti, čini vam se važnijim ono što se događa, a ne ono što će se događati. Ipak, treba misliti i na sutra.
21.01.-19.02.
Moglo bi biti manjih napetosti. Imate se razloga osjećati dobro, ali je problem u tome što sebi ne možete dozvoliti pretjeranu radost ako niste postigli sve što ste htjeli. Sada je već dosta naglašen umor. Treba malo predahnuti i skupiti snagu.
20.02.-20.03.
Ovo je uspješno poslovno razdoblje i možete dosta toga postići. Držite se puta kojeg ste sebi odredili i onoga što imate. U velike se poslove za sada ne bi trebalo upuštati. Sada je važno raditi na onome što će vam osigurati profesionalnu poziciju.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 14.03.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 14.03.2017  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 28.02.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik