Glas Istre
Petak
04.09.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
04.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit ćete zadovoljni poslovnom situacijom, a osobito što se približava vikend i vrijeme kada ćete se moći družiti ili odmarati. Poslovi vas danas neće previše zanimati i obavljat ćete samo ono što morate. Partneru treba posvetiti više pažnje.
21.04.-20.05.
Željet ćete odmor, ali vam neće biti ugodno odmarati se kada znate da postoje brojni poslovi koje treba obaviti. Danas biste mogli biti prilično nesređenih misli, pomalo nesigurni u svoje korake. Ipak, nikome to u svojoj poslovnoj okolini nećete pokazivati.
21.05.-20.06.
Poslovi se dobro razvijaju, a neke neriješene situacije će se razriješiti. Vaš je odnos prema poslu dobar i dobro procjenjujete što možete napraviti. Problema ima, ali se na koncu radnog dijela tjedna s tim ne biste trebali zamarati.
21.06.-20.07.
Dosta ste toga napravili, a trudite se napraviti i više. Ipak niste zadovoljni mnogim stvarima. No, trebali biste dobro razmisliti kako biste shvatili koji je razlog vašeg nezadovoljstva. Trebali biste više raditi na popravljanju odnosa sa suradnicima.
21.07.-21.08.
Dosta je stvari s kojima možete biti zadovoljni. Poslovna situacija je dosta mirna. Nemate velikih planova, a poslovne probleme ćete vrlo uspješno rješavati. Uglavnom se ni s čim nećete opterećivati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.08.-22.09.
Ne biste se trebali opterećivati onim što se na poslu događalo proteklih nekoliko dana. Sada je situacija bolja i možete krenuti naprijed i početi realizirati neke svoje planove. U odnosima s partnerom ne bi trebalo biti većih problema.
23.09.-22.10.
Premda niste zadovoljni nekim stvarima koje se događaju na poslu, ipak ste spremni za nove poslovne prodore. Dosta ćete se truditi i zbog toga će na poslu biti i dosta rezultata. Međutim, ne biste smjeli zanemarivati ni najmanje probleme.
23.10.-22.11.
Na poslu neće biti ozbiljnijih problema, no vaše zanimanje za posao i uspjeh bit će nešto manje izraženo nego proteklih dana. Trebali biste dobro razmisliti o onome što se događa na poslu i početi ozbiljnije raditi na realizaciji svojih planova.
23.11.-21.12.
Nakon niza problema koji su se pojavljivali na poslu, situacija je sada bolja i trebali biste pronaći dovoljno vremena za sebe. Treba razmisliti kako realizirati neke poslovne planove i što je posebno važno kako učvrstiti poslovnu poziciju.
22.12.-20.01.
Na  poslu bi se mogla javiti manja napetost. Premda ćete se truditi riješiti probleme u tome nećete biti dovoljno uspješni. Mogući su sukobi sa suradnicima. Izbjegavajte rizične poslove. Nećete biti zadovoljni svojom ljubavnom situacijom.
21.01.-19.02.
Imate dosta želje za radom i dosta ćete se truditi. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zato sada možete dosta toga postići. Uglavnom se nećete zamarati problemima već ćete ih pokušati riješiti. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
Nakon nekoliko napornih dana, sada možete predahnuti. Premda još ima problema, ipak ćete danas lakše raditi i bit će više rezultata. No, potreban vam je odmor i zato s nestrpljenjem čekate vikend. Ljubavna situacija bit će dobra.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 31.08.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 25.08.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dvije plavuše stoje kraj auta i gledaju gume.

Kaže prva: Jao, guma nam je prazna!

Na što je druga upita: Je li skroz prazna?

A prva odgovara: Ne, samo donji dio…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik