akcijska avantura

Nastavak "Planeta majmuna" bavi se budućnošću

| Autor: Hina
Ilustracija (Foto: TV NL)

Ilustracija (Foto: TV NL)


"Planet majmuna: Novo kraljevstvo", najnoviji dio znanstveno-fantastične franšize, istovremeno je i nastavak i pozadina priče, kaže redatelj Wes Ball.

Akcijska avantura deseti je film "Planet majmuna" i slijedi novu trilogiju, koja je pokrenuta 2011. s "Usponom planeta majmuna" i uključuje filmove "Zora planeta majmuna" iz 2014. i film iz 2017. "Rat za planet majmuna".

"To je svakako velik pothvat", rekao je Ball, poznat po filmu "Maze Runner", na predstavljanju novog filma u Londonu u četvrtak.

"Morali smo odlučiti imamo li ovdje uopće nešto dobro. A mislim da imamo. Imamo razloga postojati, nismo samo četvrti dio, mi smo nešto zasebno. Pokušavamo poštovati ono što je bilo prije, s prethodnom trilogijom, ali i originalnim filmom iz 1968.", rekao je.

"Planet majmuna: Novo kraljevstvo" smješten je nekoliko generacija nakon događaja iz filma iz 2017., a u središtu je mladi i naivni, ali hrabri majmun Noa (Owen Teague). Kad je njegov miroljubivi klan koji uzgaja orlove napadnut i kad mu je obitelj odvedena, Noa kreće u potragu.

Susreti sa starijim orangutanom i prvim čovjekom kojeg je upoznao, uče Nou teškim istinama o prošlosti, te govore o njegovoj budućnosti i budućnosti čitavog planeta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater