večeras u domu sportova

Veliki humanitarni koncert "Za Valenta od srca": Nastupaju Atomsko sklonište, Alen Vitasović, Antitodor, Anelidi...

| Autor: Jelena MILOVIĆ
Valent Hrvatin (Foto: Facebook)

Valent Hrvatin (Foto: Facebook)


U sklopu humanitarne akcije "Za Valenta od srca" večeras će u Domu sportova biti održan i najveći događaj - humanitarni koncert, koji počinje u 20 sati.

Ovim glazbenim događajem nastavlja se niz akcija za pomoć mladom umjetniku Valentu Hrvatinu, koji je krajem siječnja pretrpio infarkt prednje spinalne arterije koji ga je gotovo potpuno paralizirao od vrata nadolje. Valent je trenutno na rehabilitaciji specijaliziranoj klinici u Zagrebu te se polako oporavlja. Budući da je riječ o privatnoj klinici, liječenje financiranju roditeljima kojima treba financijska pomoć.

Večeras će za Valenta pjevati i svirati domaće snage: Atomsko sklonište, Alen Vitasović, Antitodor, Anelidi, Electrical Zhbrufadors, Elis Lovrić, Erik Balija, Fallen Down Moon, Indivia, Irena&Mauro Giorgi, Kristina Iveković, Livio Morosin, Razor i Sour. Voditelj programa je Todor.

Koncert su, osim glazbenika, podržali Grad Pula, Pula sport te brojni privatni poduzetnici koji financiraju logistiku. Gradsko društvo Crvenog križa osigurat će ekipe prve pomoći, a angažirali su se i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Marčane te djelatnici Pula Parkinga.

Valent je inače vrlo aktivan član, i Udruge cerebralne paralize Istarske županije i zajednice u cjelini.

Ulaznica za večerašnji koncert kođta 10 eura. Svi koji mogu i žele pomoći mogu uplatiti novac na račun koji je otvoren za humanitarnu akciju koja će trajati do lipnja. IBAN broj za uplatu je: HR5923400091511274493, a u opis plaćanja treba navesti "Za Valenta od srca".

Puni naleta za Valenta

U organizaciji Udruge Birikina, danas u 17.30 sati održat će se humanitarni događaj za djecu i mlade pod nazivom "Puni naleta za Valenta", u Šijani pored zgrade Italuniona.

Članovi Udruge Birikina Pula osmislili su prigodni kreativno-zabavni program u sklopu kojeg će posjetitelji moći sudjelovati na kreativnim radionicama te osmisliti svoj rad na dioptrijskim lećama, oslikavanju lica kod Make up corner by Rozi, kreativnom stolu Ive kreative ili zapjevati s talentiranom Olgom.

Sudjeluje i Udruga Puppeta iz Pule. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum