ISTRA 1961

Trener Puljana u dvoboju vrijednom osme pozicije prvenstvene ljestvice danas dočekuje "farmaceute"

| Autor: Ivica Cerovac
Paolo Tramezzani i Moris Valinčić (Snimila Leona Teodorović)

Paolo Tramezzani i Moris Valinčić (Snimila Leona Teodorović)


Još nas 25 utakmica dijeli od okončanja 33. izdanja hrvatskog nogometnog prvenstva, a 32. kolo otvorit će danas ogled između Istre 1961 i Slaven Belupa, koji će se igrati na "Drosini" s početkom u 18 sati. Utakmica je to koju se može nazvati bitkom za osmu poziciju, koju trenutačno zauzimaju "zeleno-žuti" s 31 prikupljenim bodom, dok se s bodom manje na svom kontu "farmaceuti" nalaze na devetom mjestu prvoligaške ljestvice.

- Mi na svaku utakmicu gledamo kao na novu bitku za koju se trebamo pripremiti, žrtvovati i na njoj pružiti svoj maksimum te se s te strane današnja neće razlikovati od onih koje smo odigrali u prethodnim kolima. Znamo da će biti jako teška i zahtjevna, a hoćemo li da ona ode u željenom smjeru, morat ćemo imati dobar pristup - rekao je Paolo Tramezzani, trener Istre 1961. - Bit će nam današnja utakmica veliki test, ali isto tako još jedna prilika da igramo naš nogomet, poboljšamo se i nastavimo rasti. Ova momčad ima volju i duh, vidio sam to na svim utakmicama otkad sam ovdje, a danas nam slijedi jedna koja će biti komplicirana te ćemo na njoj morati pokazati strpljenje i biti inteligentni. U dobrom smo momentu, i s psihičke, i fizičke strane, iznimno smo spremni i sposobni odraditi intenzivnu utakmicu.

Utakmica današnjih protivnika odigrana 16. veljače u Koprivnici bila je druga za talijanskog stratega na pulskoj klupi i okončana je rezultatom 1:1, uz vodeći pogodak Darija Marešića za Puljane, nakon čega je domaćina poraza spasio Ivan Lepinjica.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater