KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Mekane i ukusne pileće šnicle koje se tope u ustima, a gotove su za čas. Ni priprema priloga neće vam oduzeti puno vremena 

| Autor: Portal Glas Istre

Brz i jednostavan način kako pripremiti mekanu i ukusnu piletinu. Za lagani ručak kao prilog poslužite rižu, pire, bulgur ili neki sličan prilog. Naravno, salata nikad nije na odmet!

Sastojci (za 4 osobe):

2 kom većih pilećih prsa

1/2 pileće kocke za juhu

brašno

sol

Priprema:

Piletinu izrezati na šnite, ne predebele, malo posoliti i uvaljati u brašno i prepeći na ulju..

Kad dobiju lijepu boju dodati pileću kocku, zaliti vodom da pokrije piletinu i ostaviti 15-20 minuta, da uvrije, a da ostane safta.

Posuti peršinom..

Poslužiti uz prilog.


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of