KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Kako cheesecake postaje još bolji? DODAMO MU NUTELLU

| Autor: Mija Dropuljić
(foto iStock)

(foto iStock)


Sastojci:

250 g keksića od maslaca (poslužit će i Oreo keksi)

100 g mljevenih lješnjaka

150 g maslaca

3 jušna žlica Nutelle

Punjenje:

220 g svježeg sira

150 g Nutelle

1 čajna žlica ekstrakta vanilije

220 g mascarponea

Nasjeckani lješnjaci (za dekoraciju)

Priprema:

Smrvite kekse i pomiješajte s mljevenim lješnjacima. Otopite maslac i Nutellu te dodajte smjesi s keksima i lješnjacima. Ravnomjerno raspodijelite na dno kalupa na koji ste stavili papir za pečenje.Ostavite u hladnjaku minimalno 20 minuta. Za punjenje pomiješajte svježi sir, Nutellu, ekstrakt vanilije i mascarpone. Miješajte dok ne dobijete ravnomjernu smjesu. Smjesu ravnomjerno raspodijelite u kalup. Tortu ostavite minimalno šest sati u hladnjaku prije posluživanja. Ukrasite s lješnjacima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini