KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Fini ručak za 20-ak kuna, i gotov u pet minuta

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Sastojci za 2 do 4 osobe:

4-6 jaja

1 konzerva graha od 400 grama

2-4 tortilje

povrće po želji

sol i papar po želji

Priprema:

U tavi nakratko zagrijte tortilje.

Ispecite jaja na kajganu na uobičajeni način.

Kuhani grah začinite solju te s malo kajenskog papra ili čilija i zagrijte na tavi ili u mikrovalnoj pećnici.

U tortilju stavite pečena jaja, začinjeni grah i nešto sezonskog povrća poput nasjeckane zelene salate, blanširanog kelja, svježeg kupusa ili nečega sličnog. Zamotajte tortilju u oblik burita.

izvor: Zadovoljna.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini