KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: DANAS BEZ MESA Probajte ove zdrave "hamburgere", vrijedno je truda

| Autor: Glas Istre
ilustracija

Sastojci:

250 g zobenih pahuljica

500 g ribane mrkve

dvije vezice mladog luka, sitno narezanog

3 jaja

2 žlice vegete

250 ml mlake vode

50 g sjemenki suncokreta

50 g ribanog gouda sira

ulje

dvije stabljike peršina

 

Pripreme:

Zobene pahuljice pomiješati sa vodom. Dodati jaja, vegetu, peršin, sjemenke i ostaviti da miruje 20 minuta. Dodati mrkvu i sir te dobro izmiješati.

 Zagrijati ulje u većoj tavi. Rukama uzimati smjesu veličine oraha, malo prignječiti smjesu te staviti u ulje. Peći do lijepe smeđe boje.

Poslužiti možete uz umak od sira i jogurta. 


Podijeli: Facebook Twiter








Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater