"kopar na dlanu"

Upoznajte istarsku tradiciju, gastronomiju i bogatstvo destinacije Kopar

| Autor: Promo


U subotu 18. svibnja, Kopar će na jednom mjestu ponovo sljubiti raznolikost istarskih krajeva. Manifestacija „Kopar na dlanu“ posjetiteljima će ponovo približiti istarske običaje, gastronomiju i bogatu ponudu istarskoga ruralnog područja.
„Kopar na dlanu“ je tradicionalna svibanjska manifestacija, koja svaki put iznova budi istarske običaje, s domaćima jelima izvornih okusa domaće istarske kuhinje, s glazbom, predstavljanjem turističkih zajednica i lokalne zajednice te istarskim igrama koje će zabavljati posjetitelje.
Događaj će se i ove godine odvijati u Kopru, duž Pristaniške ulice, ali i na drugim lokacijama uz more, i to u subotu 18. svibnja od 9 do 17 sati. Kao po običaju, ulaz je slobodan, a posjetitelji će na štandovima moći upoznati različita sela odnosno lokalne zajednice i turističke zajednice destinacije Kopar. To će biti idealna prilika za upoznati njihove posebnosti, istarske igre, na kojima će natjecatelji odmjeravati snage u vući konopa, igranju briškole, more, skakanju u vrećama, te uživati u drugim tradicionalnim društvenim aktivnostima.
Kopar na dlanu je odlična prilika za obilazak Kopra i otkrivanju njegovog bogatog ruralno područja i tradicije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum