PRIJAVITE SE!

BUDI I TI CIRKUS! Udruga Čarobnjakov šešir radi predstavu u kojoj će glavu ulogu imati građani Pule. Potrebna je samo DOBRA VOLJA I MOTIVACIJA ZA UČENJE NOVOG, IGRU I EKSPERIMENTIRANJE

Kroz učenje i vježbanje cirkuskih vještina, istraživanje, igru i eksperimentiranje te timski rad, zajedno s građanima Pule sukreirat ćemo inovativnu cirkusku predstavu. Predznanje nije potrebno i uzrast nije važan, vele organizatori

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Premijera predstave predviđena je u lipnju

Premijera predstave predviđena je u lipnju


U sklopu projekta "ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo" Udruga Čarobnjakov šešir producirati će cirkusku predstavu u kojoj će glavu ulogu imati građani Pule. "Pozivamo građane Pule da se prijave za sudjelovanje u predstavi putem linka: https://bit.ly/37g7zvY do 26. veljače, vele organizatori.

- Kroz učenje i vježbanje cirkuskih vještina, istraživanje, igru i eksperimentiranje te timski rad, zajedno s građanima Pule sukreirat ćemo inovativnu cirkusku predstavu. Predznanje nije potrebno i uzrast nije važan. Budući da se predstava neće bazirati na vrhunskim cirkuskim vještinama, potrebna je samo dobra volja i motivacija za učenje novog, igru i eksperimentiranje. Probe će se održavati u DC Rojc nekoliko puta tjedno (prema dogovoru) u popodnevnim satima, kroz tri mjeseca. Početak je 1. ožujka, a ukoliko dakako epidemiološka situacija dozvoli, premijera predstave predviđena je u lipnju, najavljeno je.

- Budi i ti Cirkus! Prijavi i zabavi se u cirkusu!, pozivaju zainteresirane. Voditelji edukacija i proba su Domagoj Šoić, Milan Manić i Petra Pletikos.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of