JER SVIRATI SE MORA

Koncert u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre: JOSIPA LISAC 3. SRPNJA NA PULSKOM KAŠTELU

| Autor: Mladen RADIĆ
Josipa Lisac prošlog ljeta na pulskom Kaštelu (Snimio Dejan Štifanić)

Josipa Lisac prošlog ljeta na pulskom Kaštelu (Snimio Dejan Štifanić)


Jedna od najvećih domaćih glazbenih umjetnica, Josipa Lisac, dolazi 3. srpnja na open air koncert na pulskom Kaštelu, u dvorište Povijesnog i pomorskog muzeja Istre.

Nakon sjajnog prošloljetnog rasprodanog koncerta u istom prostoru, Josipa se ovoga puta vraća u Pulu praćena svojim stalnim bendom.

Publika će na Kaštelu imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog repertoara, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu" ili "Tebi putujem", kao i novi aktualni singl "Daleko".

Ovaj je koncert sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, naime broj posjetitelja limitiran je na 450, a održat će se uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Ulaznice do koncerta koštaju 140 kuna, a na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 170 kuna. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini