POZNATA POP GLAZBENICA

S bendom nastupila na pulskom Kaštelu: VANNA UTAŽILA ŽEĐ PULSKE PUBLIKE ZA NJENIM HITOVIMA


Nakon što se prije nekoliko godina predstavila u Istarskom narodnom kazalištu, Vanna se preksinoć konačno, nakon prošlomjesečnog otkazivanja zbog kiše, pojavila u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre na Kaštelu sa svojim bendom.

Raspoložena i teatralna

Dobro raspoložena i pomalo teatralna, no istovremeno i nešto slobodnija nego u zatvorenom prostoru gradskog kazališta, Vanna je pustila publiku da je vodi, ili je barem takav dojam htjela ostaviti, propitujući svako malo fanove što bi htjeli čuti držeći se pritom repertoara sastavljenog od provjerenih hitova, starijih i novijih. Vanni je ovo bio tek treći nastup u Puli u zadnjih dvadesetak godina, tako da se ne može reći da se pulska publika zasitila, naprotiv, dobro popunjen prostor dvorišta tvrđave pokazao je da ovdje i dalje ima svoje vjerne fanove.

Dio publike je sjedio dok je ostatak stajao, no svi su čekali priliku da malo zaplešu, iako su im i neke balade, poput "Drugo ime ljubavi" koju je izvela na pozornici samo s klavijaturistom Tomislavom Modrićem, jako dobro došle da zajedno zapjevaju.

Ne traži ljubav

Prilika da se malo "razmrdaju" također se našlo, a možda najbolja se ukazala kada je krenula "Ne traži ljubav", pa je publika ustala sa stolica.

- Jeste li za ples? Jeste li za pjevanje? Jeste li za oboje?, upitala ih je Vanna i dala im "Da ti nisam bila dovoljna". Malo je čudno da je nakon takvog ubrzanja opet malo usporila s "Kao rijeka" što se nastavilo pozivom publici da pogleda ispod svojih stolica, pa je jedna gospođa bila sretne ruke i pronašla novi Vannin CD "Izmiješane boje", koji izlazi za desetak dana. To je bila prilika da čujemo kako uživo zvuči naslovna pjesma, a radi se o još jednoj standardnoj Vanninoj baladi.

Pred kraj su se opet vratili plesni ritmovi tako da je koncert završen u velikom stilu s "Daj mi jedan dobar razlog", "Kao da me nema" i "Ako je vrijedilo išta", što je publiku motiviralo da glasno zatraži bis. Bilo je to očekivano, jer je još nešto nedostajalo da se stavi točka na "i", a to je, što drugo nego "Tek je 12 sati", stari hit ET-ja koji je te vruće ljetne večeri konačno utažio žeđ publike za Vanninim hitovima. Nakon zadnjih taktova više nije bilo potrebe tražiti išta drugo, nastup je zaokružen i svi zadovoljni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter