OVE SUBOTE

PULA: Mislav Mironović gost radionice brdskog biciklizma za djecu i početnike

| Autor: R. Ra.
Mislav Mironović (Photo by Da)

Mislav Mironović (Photo by Da)


Prvi hrvatski profesionalni Red Bullov mountain bike sportaš Mislav Mironović ove će subote na poziv Brdsko-biciklističkog kluba Up & Down gostovati u Puli, gdje će voditi radionicu brdskog biciklizma za djecu i početnike - MTB Akademiju. Radionica će trajati od 14 do 17 sati, na biciklističkim stazama u Vintijanu.

Mislav Mironović pionir je hrvatskog biciklizma u freeride i dirt disciplinama, a prepoznat je i na svjetskoj MTB sceni.

Polaznicima MTB Akademije pokazat će osnove vožnje i skakanja s biciklom te podijeliti svoja iskustva o tome kako je biti profesionalni MTB sportaš u Hrvatskoj, što je Mironović pretočio i u autobiografsku knjigu pod naslovom "Bajkografija".

Klub Up & Down održava radionice brdskog biciklizma za djecu i početnike svake druge subote u mjesecu, a mogu sudjelovati svi zainteresirani vozači stariji od devet godina.

Klub djeluje tek godinu dana, a već je okupio više od 50 članova i stvorio MTB zajednicu u Puli. Jedini su sportski klub u Puli koji se bavi MTB gravity disciplinama poput endura, downhilla, freeridea i dirta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater