VIRALNI HIT

VIDEO / Vidjeli ste snimku tipa koji se prekrižio na ulasku u Kaufland? To je isti onaj koji je na Njuškalu prodavao - Cibaliu

| Autor: Glas Istre

Vjerojatno ste već vidjeli snimku muškarca koji se na ulazu u jedan trgovački centar, prilikom pranja ruku dezinficijensom kleknuo i prekrižio se. Otkriveno je tko je glavni akter viralnog videa, točnije - sam se otkrio.

Radi se o Damiru Jakšiću, nezavisnom vijećniku Gradskog vijeća Vinkovaca, koji je sam na svojem Facebook profilu otkrio kako je on taj koji je snimljen na ulazu u vinkovački Kaufland, piše Novi list.

- Jesam, ja sam ovo prekjučer napravio na ulazu u Kaufland u Vinkovcima. Nije to bilo u nikakvoj zloj namjeri niti da bih se izrugivao sa vjerom jer ja sam vjernik od malih nogu kako su me roditelji odgojili.

Taj dan sam stajao ispred Kauflanda u redu negdje oko pola sata možda i više te sam bio cijelo vrijeme zaokupljen nekom svojom mislima. Na ulasku u trgovinu stoji sredstvo za dezinfekciju i meni je to djelovalo kao sveta voda na ulasku u crkvu te sam se smočivši ruke nekontrolirano prekrižio. Da li je to bilo nekakva nostalgija za crkvom i odlaskom na misu, da li je je to bila nekakva Božja volja ili nekakav znak to prosudite sami. Mišljenja sam da ćemo ovu krizu sa virusom prebroditi jedino ako budemo složni i ako se pridržavamo svih pravila ponašanja. Također moramo i vjerovati. Ja čvrsto vjerujem da ćemo mi brzo pobijediti ovaj virus i vjerujem da će nam Bog pomoći u tome. Uz sve dužno poštovanje svima onima koji ne misle ovako jer postoje i druga mišljenja koje treba poštovati, sve vas lijepo pozdravljam. I kada sve ovo prođe, dođite u Vinkovce, napisao je Jakšić.

Ovaj nezavisni vijećnik, inače, već je privukao pažnju javnosti jednim neobičnim postupkom. Naime, upravo je on prije nekoliko mjeseci na popularnom oglasniku Njuškalo objavio oglas kojim se prodaje nogometni klub Cibalia.

- Stavio sam Cibaliju na Njuškalo da pomognem gradu prodati većinski paket dionica. Bojim se da ni nakon neuspjela natječaja za prodaju i njegova produljenja neće biti ništa od prodaje kluba. Cibaliju su gospoda do temelja uništila i toliko zadužila da nitko nije zainteresiran za kupnju kluba po trostruko većoj cijeni nego što vrijedi, objasnio je tada Jakšić, piše Novi list.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini