NOVA GAMERSKA POSLASTICA

PROCURILI PODACI O NADOLAZEĆEM PLAYSTATIONU 5: Koliko nova Sonyjeva konzola konkurira Xboxu Series X?

| Autor: Tea TIDIĆ
Ilustracija (Pixabay.com)

"Procurili" su zanimljivi detalji o Sony Playstationu 5, koji bi se na tržištu trebao naći krajem ove godine - ipak, podatke valja uzeti s dozom suzdržanosti, jer stranica 4chan, na kojoj su objavljeni podaci, nema baš sjajnu reputaciju kad su u pitanju "pouzdane" informacije tj. leakovi o potrošačkoj tehnologiji. Uostalom, i Sony je odmah po objavi demantirao ove informacije.

Ipak, informacija koja se može naći na Redditu, vrlo je detaljna, te navodi kada i kako će biti predstavljen PlayStation 5, kao i koliko će koštati, koje igre izlaze specijalno za PS5, kao i usporedba karakteristika s vječnim konkurentom - Xbox Series X i još mnogo toga.

Kako navodi stranica T3, ovo su navodno značajke novog izdanja popularne igraće konzole: sve igre za PS4 bit će kompatibilne s PS5, a novi PlayStation bit će dostupan na tržištu u listopadu ove godine.

Također, navode da će PS5 koštati 449 Eura, te će svojim značajkama biti gotovo jednak novom Xbox Series X, koji će po izlasku koštati stotinjak eura više od Sonyjeve konzole.

Navodno će prednarudžbe za PS5 krenuti u ožujku, a uz njega će biti objavljene igre Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall and Legendz i druge, a reklamnu kampanju pratit će novi slogan "It's Time To Play".

I dok se na brojnim portalima nagađa što je od "procurenih" podataka istinito, već nekoliko dana od objave na 4chainu neki od ovih informacija ipak su se pokazale točnima, poput novog slogana.

Kako god, pouzdano je da će nova PlayStation 5 konzola ponuditi ozbiljan hardware koji će biti prava poslastica za svakog gamera, stoga ne čudi da se već sada podigla poprilična prašina oko toga što će Sony predstaviti krajem godine.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini