KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA Odličan prilog za vrlo malo novaca: Zapečeni krumpir s brokulom

| Autor: Portal Glas Istre

Sastojci:

pola kilograma krumpira

glavica brokule

kiselo vrhnje

jedna žlica gustina

jedna žličica vegete

sol

4 decilitra vrhnja za kuhanje

začini po želji

1 decilitar ulja

Priprema:

Krumpir narežite na ploške, a brokulu iskidajte na manje komade i dodajte krumpiru. Sve zajedno promiješajte, dodajte ulje, sol, vegetu i začine. Sve skupa stavite u vatrostalnu posudu.

Vrhnje za kuhanje, kiselo vrhnje i gustin pomiješajte i prelijete po krumpiru i brokuli. Sve stavite u pećnicu i pecite 40 minuta na 220 stupnjeva.


Podijeli: Facebook Twiter








Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini