KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Aglio, olio e peperoncino - ako volite pikantno, ovo morate probati

| Autor: Glas Istre

Uz paštu se mogu kombinirati najrazličitiji umaci i odlična je baza za maštovite kulinarske kreacije.

Ono što je najbolje - priprema je jednostavna i vrlo brza.

Ako volite pikantniju hranu, obavezno morate probati paštu a la "aglio, olio e peperoncino" - za pripremu vam je dovoljno svega 15-ak minuta, a sve sastojke vjerojatno imate u kući.

Sastojci:

Pašta (po izboru)

Glavica češnjaka (jedna ili dvije, ovisno koliko volite češnjak)

Maslinovo ulje

Jedna čili papričica

peršin

Priprema:

Skuhajte paštu, a dok se pašta priprema u tavi zagrijte maslinovo ulje, i popržite nasjeckani češnjak, čili papričicu te dodajte malo peršina. U to dodajte paštu i kuhajte minutu uz miješanje da se svi sastojci prožmu.

Dobar tek!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter