KUHAJTE S GLASOM ISTRE

Recept dana: Krumpir salata s inćunima i kaparima

| Autor: Glas Istre
(Foto: Fini recepti)

(Foto: Fini recepti)


U kuhinji uvijek treba upotrebljavati maštu i težiti raznolikosti jela. Tako smo i staru dobru krumpir salatu poslali na "make over" i pogledajte što smo dobili!

Sastojci za 4 osobe:

  • 500 g krumpira kuhanog u ljusci
  • 1 luk
  • 10 komada inćuna u filetima
  • 1 limun
  • 1 žlica senfa
  • 1 žlica kapara
  • 1 žlica sjeckanog peršina
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Priprema:

Sok od limuna iscijedimo, kuhani krumpir ogulimo i narežemo na ploške, luk na trakice, a filete inćuna usitnimo.

U zdjelu za salatu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, posolimo i popaprimo, dodamo senf i pjenjačom izmiješamo sastojke.

Zatim u zdjelu s dresingom dodamo trakice luka, usitnjene inćune, sjeckani peršin te izmiješamo sastojke.

Potom dodamo ploške krumpira, kapare, nježno promiješamo i poslužimo.

Dobar tek!

Izvor: Fini recepti

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini