KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Brže i jeftinije ne može. I još se ne peče - KOLAČ OD JOGURTA S VOĆEM I KEKSOM

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Sastojci:

- 1 kg petit keksa

- 1 l jogurta

- 50 gr šećera u prahu

- 500 gr opranih i izrezanih jagoda ili voća po želji (voće i količina mogu po želji)

-300 ml vrhnja za šlag

- margarin ili maslac za premazivanje tepsije

Priprema:

U veću posudu dodajte izlomljeni keks. Ulijte jogurt i sve pomiješajte. Ubacite narezano voće. Dodajte šećer u prahu i sve sjedinite. Tepsiju primjera 27 x 35 cm premažite margarinom ili maslacem. Smjesu rasporedite u tepsiji. Vrhnje za šlag izradite i premažite preko kolača. Kolač stavite u frižider, bilo bi dobro preko noći da keks potpuno omekša.

Izvor: Zadovoljna.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater