"NA VRHU"

VIDEO/Neumorno kreira nove projekte: TARA OBJAVILA BALADU

| Autor: Ružica KORACA
Tara

Tara


Istarska pjevačica Tara je proteklih nekoliko mjeseci iskoristila za realiziranje glazbenih projekata koji su čekali pravi trenutak. Pjesma "Na vrhu" Tarin je novi singl, a riječ je o moćnoj ljubavnoj baladi koja je mnoge iznenadila jer se od Tare očekuje ritam koji poziva na ples.

Autor glazbe, aranžmana i teksta je Ivan Zak s kojim Tara nastavlja uspješnu suradnju. Nakon dueta "Naj, naj" koji je osvojio top-ljestvice, uslijedila je pjesma "Experimentalno" koju je pratio visokobudžetni videospot koji potpisuje IZ-videos, kao i novi spot za pjesmu "Na vrhu". Atraktivnoj Istrijanki ova je godina odlično počela i posljednjih mjeseci intenzivno radi u studiju.

- U vrijeme korone posvetila sam se autorskom pisanju dječjih pjesama na talijanskom jeziku što je postalo moje kreativno utočište. Nema nastupa, ali glazbu živim, napisala sam nekoliko pjesama za dječje festivale koji će se uskoro održati u Italiji i tome se jako veselim. Svi me pitaju zašto i za sebe ne pišem pjesme, ali za sada, puno su mi veća inspiracija djeca. Od nedavno radim i na radiju Eurostar u Umagu kao voditeljica, svaki dan imam zanimljive goste i pričamo o raznim aktualnim temama. Redovito sam u studiju te snimam i materijal za album, a pjesma "Na vrhu" odmah me osvojila i istaknula se kao prva balada u mojoj samostalnoj karijeri. Ponekad mi se čini da imam više posla nego ranije, iako je iza mene zaista težak period, isto kao i za moje kolege, no nisam gubila nadu i optimizam, veli Tara.

Iako smo mogli pomisliti da će svaka pjesma koja izlazi u ovom periodu pandemije biti tužna, imamo puno prekrasnih novih ljubavnih pjesama, baš poput Tarine balade, koja vas neće rastužiti, već će vas raznježiti i utopliti dušu.

Osim balade, ima još promjena u njenom životu. Svestrana glazbenica, ljubiteljica zdravog života, fitnessa i majka prekrasne djevojčice inspiraciju crpi u ljepotama života kreirajući razne projekte.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum