PREMIJERA U PONEDJELJAK

Gibonni nakon dugo vremena objavio novi singl. POSLUŠAJTE "KIŠU"

Kiša" nosi i podnaslov ‘Z’naab’, što je etiopski naziv za kišu, svojim himničnim refrenom priziva, ne kišu, nego i skori povratak velikih koncerata

| Autor: Mladen RADIĆ
Gibonni najavljuje budući EP (ili mini album) "U po’ ure" koji će izaći tijekom ljeta (Foto Vedran Metelko)

Gibonni najavljuje budući EP (ili mini album) "U po’ ure" koji će izaći tijekom ljeta (Foto Vedran Metelko)


Skoro pet godina od izlaska albuma "Familija" s Oliverom Dragojevićem, novim singlom "Kiša (Z’naab)", Gibonni otvara novo poglavlje karijere i najavljuje budući EP (ili mini album) "U po’ ure" koji će izaći tijekom ljeta ove godine.

"Kiša" nosi i podnaslov ‘Z’naab’, što je etiopski naziv za kišu, svojim himničnim refrenom priziva, ne kišu, nego i skori povratak velikih koncerata. "Kiša" je, kako i sam Gibonni kaže "spoj Dalmacije i Afrike", čemu je pridonio gostujući glazbenik Haddis Alemayehu Haddinqo, svirač tradicijskog etiopskog gudačkog glazbala masinqo, te back vokali zbora Etiopian Moseb iz Adis Abebe, uz dodatnu podršku zbora župe Sv. Petra iz Nkeyeme u Zambiji.

Pjesmu potpisuje Gibonni, aranžman Gibonni i Nikša Bratoš, koji je ujedno zaslužan i za produkciju.

Premijera spota "Kiša (Z’Naab)", čiju režiju potpisuje Vojan Koceić, zakazana je za ponedjeljak, točno u podne na CMC Televiziji. Gibonni je snimio i polusatni koncert "U po ure na svetog Duju" snimljen na Prvoj marjanskoj vidilici, povodom Dana grada Splita i blagdana zaštitnika grada sv. Dujma, na kojem je, uz nekoliko najvećih hitova, izveo i novu pjesmu, a koncert je prikazan na HTV-u.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum