DAMIR MARTINOVIĆ MRLE I IVANKA MAZURKIJEVIĆ

VIDEO / Mr.Lee & IvaneSky u spotu za pjesmu "Sailor"

| Autor: Mladen RADIĆ
Mrle i Ivanka u novom spotu (Foto Saša Hess)

Mrle i Ivanka u novom spotu (Foto Saša Hess)


Nedavno su Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević predstavili spot "A good actor" kojim su najavili svoje vjenčanje, a suradnja s Wedding2Book agencijom i priznatim art direktorom, fotografom i redateljem Sašom Hessom se nastavlja.

Spot za "Mornara" donosi potpuno drugačiju priču i estetiku, a nastao je u stubištu arhitektonskog čuda – poznate Kockice, u maniri spotova u jednom kadru inspiriranih Massive Attackom i njihovom "Unfinished Symphaty" te Blade Runner estetikom.

Nakon Mrletovog eksperimentalnog snimanja "zvuka grada Rijeke" i željom za njegovom materijalizacijom, nastala je pjesma "Sailor" na kojoj su potom u Berlinu sudjelovali i udaraljkaši pod vodstvom Sanje Fišter, a aranžmane za čela radio je priznati kompozitor i dirigent Frano Đurović. Budući da su Mr. Lee & IvaneSky veliki su zaljubljenici spisateljice Tatjane Gromače, zamolili su je da u sklopu "Sailora" sinkronizira jednu od svojih poema.

Zanimljiv detalj u spotu definitivno je trenutak kad dron kojim je spot sniman, biva pušten i oslobođen sigurnosti na milost i nemilost redatelja niz stubište Vitićeve Kockice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of