GLAZBENA SURADNJA

VIDEO / Ana Opačak i Gabi Novak zajedno u novoj "Pjesmi"

| Autor: Mladen RADIĆ
Ana Opačak i Gabi Novak (Foto Marko Čordaš)

Ana Opačak i Gabi Novak (Foto Marko Čordaš)


"Pjesma" je naziv novog singla u kojem je glazbena diva Gabi Novak snage udružila s Anom Opačak koja ovime najavljuje album prvijenac.

Ana je već deset godina prisutna na sceni gdje se izdvaja specifičnim glazbenim stilom na tragu francuske šansone. Ova suradnja s Gabi Novak joj je, kako kaže, ostvarenje sna.

"Kad smo se dogovarali oko snimanja ove 'Pjesme' jedina osoba koja je dolazila u obzir za taj duet bila je samo i isključivo Gabi. Za mene je već sama ideja i pomisao da bismo mogle snimiti duet bila ostvarenje sna, a da ne govorim što mi je značilo kad me nazvala i rekla da joj se sviđa i pjesma i ono što radim i da će ju rado otpjevati sa mnom.

Točno se sjećam gdje sam bila i što sam radila u trenutku kad sam primila njezin poziv. Ona je za mene oduvijek bila netko kome sam se divila, njezin stil pjevanja i način interpretiranja za mene ima jednu posebnu toplinu, kao da te grli glasom dok pjeva", rekla je Ana o suradnji s Gabi.

Riječi i glazbu su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek, Anine dugogodišnje suradnice i autorice većine njenih pjesama, dok je aranžman djelo Ivana Popeskića. U pjesmi je gostovao Ante Gelo, čije su odsvirane gitare uz vokale Gabi i Ane dodatna vrijednost ove "Pjesme" koja je dobila i video spot u režiji Tonija Mijača.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum