SPECIJALNA PONUDA

Poseban popust na kupovinu ulaznica za Pula Music Week za čitatelje tiskanog izdanja Glasa Istre! SAZNAJTE DETALJE

| Autor: Glas Istre
Pula Music Week počinje 30. lipnja

Pula Music Week počinje 30. lipnja


Tiskano izdanje Glasa Istre izlazi i u srijedu 22. lipnja na Dan antifašističke borbe.

Osim brojnih vijesti, tema i zanimljivosti koje možete pročitati, dodatan poticaj na kupnju bit će mogućnost ostvarivanja popusta za kupnju ulaznica za skorašnji veliki glazbeni spektakl u Areni - Pula Music Week.

PMW se održava od 30. lipnja do 6. srpnja, a u Glasu Istre u srijedu 22. lipnja na priloženoj fotografiji pronaći ćete kod putem kojeg se ostvaruje 10 posto popusta na ukupnu cijenu kupljenih ulaznica.

Podsjetimo, na Pula Music Weeku nastupit će neki od najvećih DJ-eva poput južnokorejske atrakcije Peggy Gou koja otvara festival zadnjeg dana u lipnju. Dan nakon publiku će raspametiti Solomun, trenutno jedan od najpopularnijih izvođača današnjice koji nastupa u petak, 1. srpnja.

Slijede nastupi slavnog britanskog producentskog dvojca Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tijekom vikenda 2. i 3. srpnja. U ponedjeljak 4. srpnja u Areni nastupa legenda Boris Brejcha koji će ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Zabava se nastavlja uz nastup Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu dolazi spektakl posljednjeg dana događanja u Puli kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffeeja koji je ove godine osvojio Grammy u kategoriji najboljeg plesnog albuma.

Skenirajte kod, nabavite ulaznice po posebnoj cijeni samo za čitatelje Glasa Istre i prisustvujte jednom od najboljih partyja ovog ljeta na Jadranu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum