STIŽE GLAZBENI SPEKTAKL

Nastavlja se akcija Glasa Istre i Pula Music Weeka. Uz tiskano izdanje ostvarite popust na kupnju ulaznica

| Autor: Glas Istre
Pulska Arena

Pulska Arena


Nastavlja se akcija Glasa Istre i festivala Pula Music Week, najvećeg glazbenog spektakla u Istri i šire ovoga ljeta.


I idućih dana u tiskanom izdanju Glasa Istre moći ćete pronaći kod s kojim se ostvaruje 10 posto popusta na ukupnu cijenu kupljenih ulaznica za festival koji se održava u Areni od 30. lipnja do 6. srpnja.

Podsjetimo, na Pula Music Weeku nastupit će neki od najvećih DJ-eva poput južnokorejske atrakcije Peggy Gou koja otvara festival zadnjeg dana u lipnju. Dan nakon publiku će raspametiti Solomun, trenutno jedan od najpopularnijih izvođača današnjice koji nastupa u petak, 1. srpnja.

Slijede nastupi slavnog britanskog producentskog dvojca Disclosure i Tale Of Us koji nastupaju tijekom vikenda 2. i 3. srpnja. U ponedjeljak 4. srpnja u Areni nastupa legenda Boris Brejcha koji će ostaviti svoj prepoznatljivi minimalistički trag na debitantskom izdanju festivala. Zabava se nastavlja uz nastup Charlotte de Witte, a kao šlag na tortu dolazi spektakl posljednjeg dana događanja u Puli kada posjetitelje očekuje nastup Black Coffeeja koji je ove godine osvojio Grammy u kategoriji najboljeg plesnog albuma.

Skenirajte kod, nabavite ulaznice po posebnoj cijeni samo za čitatelje Glasa Istre i prisustvujte jednom od najboljih partyja ovog ljeta na Jadranu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini