VEĆ NAJAVLJENE TURNEJE

Najveća koncertna kompanija na svijetu Live Nation: VELIKI POVRATAK KONCERATA U 2022. GODINI

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Najveća koncertna kompanija na svijetu Live Nation objavila je nedavno da su za 2022. godinu već sada dogovorili više koncerata raznih glazbeno scenskih događanja nego što su ih održali 2019. godine, prenosi Nacional.

Ovu vijest je objavio izvršni direktor kompanije Live Nation Michael Rapino koji je tom prilikom izjavio:

“Ljudi širom svijeta imaju veliku potrebu ponovno izaći iz svojih domova i družiti se što pojačava naše očekivanje da će povratak na koncerte biti logičan korak naprijed jer su cjepiva lako dostupna svima koji ga žele dobiti. U SAD-u već jako puno radimo gdje i planiramo razna događanja, a posebno manifestacije na otvorenom. Očekujemo da će uskoro i ostala naša velika tržišta širom svijeta slijediti primjer SAD-a.”

Kompanija Live Nation je već potvrdila i neke velike događaje za 2021. godinu poput turneje američke heavy metal grupe Megadetha i country zvijezde Brada Paisleyja, kao i veliki karneval u Las Vegasu najavljen za listopad ove godine.

“Već sada imamo potvrđene glavne datume turneja za 2022. godinu kojih je više nego 2019. godine“ , izjavio je izvršni direktor LN Michael Rapino naglašavajući da će mnogi od glazbenika s kojima su sklopili ugovor imati višegodišnje turneje po SAD-u, Europi, ali i po Aziji i Latinskoj Americi što podrazumijeva i veliki rast prihoda za Live Nation. U SAD-u se već ovoga ljeta očekuje veći broj koncerata na otvorenom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum