JOŠ MALO PA GOTOVO

ENGLESKINJE VOLE POZIRATI: Pogledajte 25 fotografija koje savršeno dočaravaju kakva je atmosfera na plaži u Puntiželi za vrijeme Outlooka

| Autor: Glas Istre


S obzirom na pljusak koji je počeo padati u petak, a i prognozu za iduće dane, čini se da je kupanje i sunčanje Outlook partijanera, mahom Engleza, na Puntiželi - završeno. 

No srećom, naša ekipa bila je tamo u četvrtak poslijepodne i zabilježila nešto što se može nazvati "posljednji buć". Saznali smo, ili bolje rečeno potvrdili znanje - da se Engleskinje i Englezi vole fotografirati i nije im problem i pozirati. Kako ističu - njima je ovdje toplo i kad je daleko ispod 30.

Ako ne bude iznenađenja u zadnii čas, ovo je posljednji Outlook, izuzetno popularni festival koji je, uz mlađeg brata zvanog Dimensions, stavio Pulu na party kartu svijeta.

Dok su užitci na plaži, čini se, gotovi, ljubitelji elektronske glazbe još itekako mogu uživati. Outlook se nastavlja večeras, sutra i u nedjelju, za kad je najavljen posljednji ples. Najavljena je kiša, ali uz dobre čizme i kabanicu sve se to može izdržati. 

Uostalom, ne kažu uzalud da su najbolji partiji na Outlooku ionako uvijek bili oni "mokri". 

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini