VEČERAS

Dodjela nezavisnih glazbenih novinarskih nagrada Rock&Off

| Autor: Tea Tidić
Rock&Off

Rock&Off


Šesto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off održava se danas u zagrebačkoj Tvornici kulture, a prijenos dodjele koja počinje u 19.30 sati možete pratiti uživo na Rock&Off webu ili putem livestreama:

Omiljeni izvođači struke i publike iz prošle, ali i proteklih pet godina okupili su se večeras u zagrebačkoj Tvornici Kulture kako bi proslavili uspješnu i bogatu 2023. godinu na domaćoj rock & off sceni.

Najluđi tulum u gradu počinje u 20 sati, a od 19.30 sati kreću razgovori s nominiranima.

Šesto izdanje ima potencijal biti najbolje do sada, a na pozornici će ugostiti: Detour, IDEM, Ivanu Picek, Jelusick, Kliniku Denisa Kataneca, Miach, Natali Dizdar, Repera iz sobe i Zimizelen.

Ipak, organizatori su odlučili još malo začiniti program koji će zaključiti nastupom gostiju iznenađenja. Na after partyju će nastupati Luka Barbić iz TBF-a i Banana Zvuka i svojom selekcijom rasplesati sve nazočne.

- Praćenjem dodjele podržavate domaću rock&off scenu koja zahvaljujući i vama raste iz godine u godinu. Vaša prisutnost, streaming, ulaznice i merch koji kupujete daju glazbenicima motivaciju za rad, a vama jamče nova izdanja, poručuju organizatori.

Žiri nagrade Rock&Off ove se godine sastojao od 90 novinara eminentnih domaćih medija koji su nominirali, a zatim i odabrali najbolje rock & off izvođače 2023. godine.

Rock&Off

Publika je glasala za Izvođača godine u Iskonovoj nagradi publike, a najsretniji glasači osvojili su i vrijedne nagrade. Dio večeri obilježit će i dodjela nagrade za životno djelo, koju će posthumno dobiti čuveni splitski kantautor, Toma Bebić.

Program vodi uvijek Martina Validžić, a nagrada će prezentirati poznata imena iz hrvatskog javnog života.

Kompletan popis nominiranih možete provjeriti OVDJE.

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini