NOVIGRAD

U REŽIJI DAVIDA SKOKE: Aminess pokreće novu sezonu ekskluzivnih večera i kulinarskih radionica

| Autor: Glas Istre
Aminess Cooking Class by David Skoko

Aminess Cooking Class by David Skoko


S obzirom na izniman interes i velik uspjeh prethodnih izdanja, Aminess hoteli i kampovi su za svoje goste i sve zainteresirane i za ovu godinu pripremili niz gourmet događanja s kojima najavljuju još jednu fantastičnu sezonu u Novigradu i na Korčuli.

Već krajem ožujka počinje novo izdanje ekskluzivnih večera Aminess Wine & Gourmet Nights u režiji renomiranog chefa Davida Skoke. Uz njega će se za posebno gourmet iskustvo gostiju ove godine pobrinuti i neka od brojnih drugih poznatih imena iz svijeta kulinarstva, među kojima su Janez Bratovž, Melkior Bašić, Igor Jagodić, Jorg Zupan, Matija Bogdan i Hrvoje Zirojević. Kako bi se na što bolji način prezentirali lokalni specijaliteti, večerama će se pridružiti i istarski vinari koji spajaju vrhunska vina s biranim specijalitetima - Coronica, Tomaz, Damjanić, Cuj, Benvenuti, Franck Arman i Matošević.

Foto

Večere će se i ovoga puta održavati u à la carte restoranu Oliveto novigradskog hotela Aminess Maestral te u novigradskom restoranu Half 8, a na rasporedu su svakog zadnjeg petka u mjesecu, počevši od ožujka pa sve do listopada. Osim u Novigradu, večere će se i ove godine, 13. svibnja i 16. rujna, održati i na Korčuli u Aminess Korčula Heritage Hotelu, gdje će za goste specijalitete pripremati David Skoko i Hrvoje Zirojević.

Foto

Od travnja kreće i nova sezona projekta Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od chefa Skoke. Ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela podrazumijeva vikend smještaj u renoviranim sobama hotela te sudjelovanje na stručnoj radionici kuhanja uz bogat izbor lokalnih namirnica u a' la carte restoranu hotela pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova. Među glavnim sastojcima je svakako i nagrađivano maslinovo ulje Vergal koje proizvodi Aminess. Datumi održavanja su od 15. do 17. travnja, od 29. travnja do 1. svibnja, od 13. do 15. svibnja, od 27. do 29. svibnja, od 9. do 11. rujna, od 30. rujna do 2. listopada, od 28. do 30. listopada te od 4. do 5. studenoga.

Aminess Cooking Class by David Skoko

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini