ZAGREB

Tri nova diplomska studijska programa na engleskom jeziku na FER-u od 2021./2022

| Autor: Hina
(Pixabay)

(Pixabay)


Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagreba uvodi tri nova diplomska studijska programa na engleskom jeziku, koji će se moći upisati u akademskoj godini 2021./2022., priopćeno je s FER-a u petak.

Tri međunarodna sveučilišna diplomska studijska programa su "Elektrotehnika i informacijska tehnologija", "Informacijska i komunikacijska tehnologija" i "Računarstvo".

Prvu i najveću ciljnu skupinu čine svi studenti koji će u predstojećem razdoblju, počevši od listopada 2021. godine, nakon što studijski programi prođu hrvatske i međunarodne akreditacijske postupke, pohađati navedene studijske programe.

Drugu ciljnu skupinu čini nastavno i nenastavno osoblje FER-a koje je tijekom projekta sudjelovalo u stvaranju plana i programa međunarodnih studijskih programa te sudjelovalo u aktivnostima stručnog usavršavanja.

Projekt Međunarodni sveučilišni diplomski studijski programi iz elektrotehnike i računarstva – FER-IN, u okviru su planirani studijski programi, traje dvije godine, a započeo je u listopadu 2018. godine u sklopu poziva Internacionalizacija visokog obrazovanja koji je dio Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. Partner na projektu je Schneider Electric, poduzeće koje nudi kreativna i inovativna radna mjesta u više od 100 zemalja svijeta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater