milijunske donacije

Plava Laguna ove godine u donacijske programe uložila više od milijun kuna, 600.000 ZA NAJMLAĐE


Plava Laguna je tijekom 2018. godine u svoje donacijske programe uložila više od milijun kuna, od čega 600 tisuća kuna za poboljšanje kvalitete života za najmlađe. Bio je to samo jedan od znakovitih načina kojima je Plava Laguna obilježila 60 godina svog djelovanja na području Poreča. Doniranim sredstvima opremljena je informatička učionica, kabineti nastavnika, pametne ploče za ostale učionice i uredi administracije, a oprema je razdijeljena dvjema porečkim osnovnim školama: Finida i Poreč.
-Željeli smo osigurati suvremene načine učenja za porečke osnovnoškolce kako bi stjecali vještine od malih nogu koje će im kasnije trebati u tržištu rada, poručili su iz Uprave Plave Lagune. Predsjednik Uprave Plave Lagune Neven Staver u pratnji gradonačelnika Grada Poreča Lorisa Peršurića posjetio je OŠ Finida, za koju je Plava Laguna izdvojila 300 tisuća kuna, a u nastavku dana obišli su i dječji vrtić Veli Maj, koji polako raste prenamjenom prostora iz osnovne škole i za čije projektiranje je Plava Laguna, također izdvojila 300 tisuća kuna.
-Plava Laguna djeluje kao društveno odgovoran subjekt u zajednici koji želi doprinijeti kvaliteti života za sve građane u sredini u kojoj poslujemo. U svom društvenom djelovanju koncentrirani smo na najmlađe jer na njima svijet ostaje, a želimo da se s njihovim odrastanjem razvijaju i naše destinacije u kojima poslujemo u svim lokalnim segmentima, istaknuli su iz Uprave Plave Lagune.

Gradonačelnik Peršurić još je jednom zahvalio Plavoj Laguni na ovim donacijama, te ostalima kojima je ove godine tvrtka poduprla gradske projekte, između kojih je i organizacija ovogodišnjeg Adventa, organizacija proslave Nove Godine, smještaj policijskih službenika tijekom ljetnih mjeseci, financiranje dodatnih timova medicinske hitne pomoći tijekom ljetnih mjeseci kao i suradnju s porečkim osnovnim i srednjim školama kroz razne projekte.

Ovogodišnjim financijskim potporama Plava Laguna je kroz različite aktivnosti donirala gotovo milijun i sto tisuća kuna za projekte društvene odgovornosti na svim svojim destinacijama Poreč, Umag i Rijeka, a s takvom praksom planiraju nastaviti i tijekom sljedećih godina čime potvrđuju svoju socijalnu osjetljivost, pripadnost i društvenu odgovornost prema zajednici u kojoj posluju. (S. BOSNIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom