POGLEDAJTE

VIDEO SPECIJAL GLASA ISTRE "ZDRAVI & FIT" - 4. DIO: Vježbajte uz Nikolinu Zovko, fitness trenericu iz Fažane - SAD JE PRAVO VRIJEME DA SE DOVEDETE U TOP FORMU

| Autor: Glas Istre
Nikolina Zovko (Milivoj MIJOŠEK)

Na portalu Glasa Istre možete pratiti tjelesne vježbe za početnike u video obliku.

Cilj je da svi zainteresirani nauče korisne pokrete svojim tijelom kako bi se pripremili za ljeto, izgubili koju kilu, a što je najvažnije - bili zdraviji.

Vježbe je za čitatelje portala Glasa Istre osmislila mlada i vrlo simpatična fitness instruktorica i osobna trenerica iz Fažane Nikolina Zovko, a prvi serijal vježbi snimljen je na Hidrobazi u Puli, s Brijunima u pozadini.

"U ovom serijalu vježbi koncentrirali smo se na funkcionalne vježbe, gdje smo obuhvatili cijelo tijelo. Vježbe su namijenjene za sve uzraste, nije potrebna nikakva oprema niti rekviziti, već samo dobra volja", kaže Nikolina, dodavši da broj ponavljanja svake vježbe svatko treba prilagoditi sebi, ovisno o mogućnostima, odnosno stupnju tjelesne spreme.

Nikolina inače radi individualne treninge, a za sve informacije može joj se poslati upit na e-mail adresu niki.zovko1@gmail.com.

Ako želite biti u toku s novim video objavama, pretplatite se na YouTube kanal Glasa Istre , a na našem YouTube kanalu možete naći i prve tri epizode treninga za početnike koje je za vas pripremila Nikolina Zovko.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater