KRENIZDRAVO.HR

Sve ste već probali? Donosimo novih 16 ideja ZA BRŽE I LAKŠE MRŠAVLJENJE!

| Autor: Krenizdravo.hr
(Arhiva)

Ako niste spremni na velike promjene, izdvojili smo za vas 16 savjeta i trikova za brže mršavljenje. Odaberite najbolje za sebe.

 

Mnogo je načina na koje možete u kratkom vremenu izgubiti na težini. Premda većina uključuje promjenu u prehrani i više kretanja, ne svodi se sve na omjer ugljikohidrata i bjelančevina ili vježbanje do iznemoglosti.

Jedan od trikova je - jedite kraljevski doručak. Najbolji doručak je onaj koji će vas zasititi i pomoću kojeg ćete se lakše nositi sa žudnjama za hranom tijekom ostatka dana. Pobrinite se da on uključuje namirnice kao što su jaja, grah, grčki jogurt, orašasti plodovi, povrće, voće i cjelovite žitarice.

Vjerovali ili ne, i pisanje dnevnika može vam pomoći da skinete suvišne kilograme. Istraživanje objavljeno u časopisu Perspectives on Psychological Science potvrdilo je da osobe koje vode dnevnike prehrane jedu oko 15% manje od onih koji to ne čine. Pripazite na vikende! Istraživanje objavljeno 2012. godine u časopisu Obesity potvrdilo je da ljudi obično konzumiraju dodatnih 115 kalorija po danu vikenda.

Ako zapisujete što jedete, lako ćete prebrojiti kalorije. Pritom, ako mislite da konzumirate 1 700 kalorija dnevno, dodajte još 170 kalorija na to procjenu. Šanse su da je novi broj točniji. Njemu prilagodite svoje prehrambene navike.

Ostale trikove za vitku liniju otkrijte na Krenizdravo.hr


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini