PRIJAVE U TIJEKU

Psihoterapeutkinja Štefanija Prosenjak Žumbar vodi besplatnu radionicu "Smijeh je lijek"

| Autor: Tea TIDIĆ
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Udruga MedulinArt poziva sve zainteresirane na radionicu "Smijeh je lijek", koja će se održati u petak, 2. lipnja, u 18.30 sati u prostorijama udruge MedulinArt, na adresi Centar 214 u Medulinu.

Gošća radionice je iznimno cijenjena psihoterapeutkinja Štefanija Prosenjak Žumbar.

"Danas se često čuje izjava da je život ozbiljan, nepredvidiv, težak i da se zapravo nemamo čemu smijati i veseliti. Ovakva razmišljanja uvelike obilježavaju stanje našeg duha i tijela. Pokušat ćemo pronaći razloge za smijeh i opisati njegovo blagotvorno djelovanje na naše tijelo i cjelokupno ponašanje. Zabava je jedna od naših najvažnijih životnih potreba, a smijeh je koristan alat kojim tu potrebu zadovoljavamo", poručuju organizatori.

Radionica je zahvaljujući potpori Općine Medulin besplatna no prijava je obavezna na [email protected].

Sajam rukotvorina u Premanturi i Medulinu (Snimila Nika Paus)Sajam rukotvorina u Premanturi i Medulinu (Snimila Nika Paus)

Ujedno uskoro kreće i sajam rukotvorina koji će se odvijati u Premanturi i Medulinu u večernjim satima tijekom ljeta. Iz udruge MedulinArt pozivaju sve kreativce, umjetnike i proizvođače kozmetike, gastro i eno proizvoda da ukoliko su zainteresirani, da se jave na [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter