KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Super jednostavni i slasni desert - pečene kruške s neodoljivom kremom od vanilije

| Autor: Dijana Ljubanović
iStock

iStock


Sastojci:

  • 2 kruške prepolovljene i bez koštica
  • 2 žlice javorovog sirupa
  • 1/2 žlice gheeja
  • Prstohvat mljevenog cimeta
  • Prstohvat mljevenog đumbira
  • Jogurt od vanilije
  • Orasi, kao ukras

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 250 stupnjeva i obložite tepsiju  papirom za pečenje. Stavite kruške na tavu i prelijte javorovim sirupom i ghee -om. Pospite cimetom i đumbirom. Pecite 35-40 minuta. Prije posluživanja u sredinu svake kruške dodajte kuglicu jogurta od vanilije i pospite orasima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter