(Ilustracija)
Ovi ražnjići za salatu najbolji su na dan kad su napravljeni, dok je bosiljak još živ i svjež. Ako ih želite pripremiti za zabavu, sastavite ih do 4 sata unaprijed i spremite u hladnjak. Dodajte maslinovo ulje, sol, papar i balzamiko neposredno prije posluživanja, piše Novi list.
Rajčice, mozzarella i bosiljak fantastična su kombinacija, ali to ne znači da ovdje ne možete biti kreativni. Pokušajte umjesto neke rajčice upotrijebiti jagode ili breskve narezane na kockice ili zamijenite bosiljak svježom mentom.
SASTOJCI:
24 cherry rajčice
12 mini kuglica mozzarelle
24 lista bosiljka
ekstra djevičansko maslinovo ulje, za podlijevanje
balzamico
morska sol
svježe mljeveni crni papar
PRIPREMA:
Stavite rajčice, mozzarellu i bosiljak na mini ražnjiće.
Prelijte maslinovim uljem i balsamicom te pospite solju i paprom.