KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Neka vaš izbor bude sezonsko i svježe. Ražnjići s mozzarellom, cherry rajčicama i bosiljkom su idealna kombinacija!

| Autor: Glas Istre
(Ilustracija)

(Ilustracija)


Ovi ražnjići za salatu najbolji su na dan kad su napravljeni, dok je bosiljak još živ i svjež. Ako ih želite pripremiti za zabavu, sastavite ih do 4 sata unaprijed i spremite u hladnjak. Dodajte maslinovo ulje, sol, papar i balzamiko neposredno prije posluživanja, piše Novi list.

Rajčice, mozzarella i bosiljak fantastična su kombinacija, ali to ne znači da ovdje ne možete biti kreativni. Pokušajte umjesto neke rajčice upotrijebiti jagode ili breskve narezane na kockice ili zamijenite bosiljak svježom mentom.

SASTOJCI:

24 cherry rajčice

12 mini kuglica mozzarelle

24 lista bosiljka

ekstra djevičansko maslinovo ulje, za podlijevanje

balzamico

morska sol

svježe mljeveni crni papar

PRIPREMA:

Stavite rajčice, mozzarellu i bosiljak na mini ražnjiće.

Prelijte maslinovim uljem i balsamicom te pospite solju i paprom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter