KUHAJTE S GLASOM ISTRE

RECEPT DANA: Lovostaj je završio, mala plava riba je ponovno na ribarnicama. Iskoristite to za RAŽNJIĆE OD SRDELA NA "ZDRAVIM" GRADELAMA

| Autor: Glas Istre
Jeftin i brzo gotov ručak (Ilustracija)

Jeftin i brzo gotov ručak (Ilustracija)


SASTOJCI ZA 4 OSOBE:

1 kg srdela

Umak od maslinovog ulja sitno sjeckanog češnjaka i svježeg peršina

PRIPREMA:

Srdele očistite i nabodite na štapiće, pa ih pecite na električnom roštilju. Za razliku od pečenja na običnom roštilju, gdje postoji mogućnost nastanka karcinogenih spojeva, električni roštilj ne predstavlja opasnost.

Pečene srdele začinite pripremljenim umakom pa poslužite sa salatom od rikule, kapara, kuhanog slanutka, crnih maslina, ljubičastog luka i mladog kozjeg sira, piše portal ribahrvatske.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter