U posudu za miksanje staviti bjelanjke, a žumanjce odvojiti u jednu čašu. Miksajte bjelanjke sa šećerom u čvrst snijeg, pa dodajte ulje, 6 žlica brašna i prašak za pecivo, jedan po jedan žumanjak, pa mlijeko i preostalo brašno. Ulijte u pleh srednje veličine (cca 25×35 cm) u koji smo stavili papir za pečenje (radi lakšeg vađenja kocki).
Peći na 180 stupnjeva dok se biskvit počne odvajati od stranica pleha.
Kremu skuhati na način da se prvo stavi otopiti margarin i čokolada, kad je otopljeno, dodati šećer, pa mlijeko i na kraju rum. Kad krema zakuha maknuti s vatre.
Biskvit odrezati na kockice pa svaku umakati u toplu kremu i uvaljati u kokosovo brašno.
Za biskvit:
3 jaja
10 jušnih žlica kristal šećera (220 g)
13 jušnih žlica ulja (180 ml)
16 jušnih žlica brašna (300 g)
100 ml mlijeka
1 prašak za pecivo
Krema:
250 g margarina
100 g čokolade za kuhanje
1 veću žlicu ruma
200 ml mlijeka
po želji šećera
Za posipanje:
300 g krupnije mljevenog kokosa