BEST CHRISTMAS LIGHTS

Najljepši Advent uz more - Advent u Opatiji: OPATIJA UVRŠTENA MEĐU NAJLJEPŠE UREĐENE ADVENTSKE GRADOVE U EUROPI

Advent u Opatiji našao je svoje mjesto i na popisu najljepših božićnih uređenja za 2021. godinu na stranicama utjecajne turističke organizacije European Best Destinations. Na portalu koji okuplja više od šest milijuna posjetitelja, Opatija je u kategoriji "Best Christmas Lights" smještena među poznate blagdanske destinacije kao što su Moskva, Nica, Madrid, Ljubljana, Prag, Monte Carlo, Budimpešta, London

| Autor: Glas Istre
Advent u Opatiji

Advent u Opatiji


Toplina i čarolija opatijskog Adventa osvojila je lani srca diljem Europe i svijeta, ali i donijela iznimni publicitet i promociju grada u brojnim medijima i publikacijama. Među njima je i tvrtka

Blanchere Illumination koja je fotografiju prekrasno okićene Opatije uvrstila u svoj katalog, uz bok najvećim svjetskim gradovima poput New Yorka, Amsterdama, Pariza, Londona, Budimpešte i drugih.

Očaravajuće

Ove godine, Najljepši Advent uz more našao je svoje mjesto i na popisu najljepših božićnih uređenja za 2021. godinu na stranicama utjecajne turističke organizacije European Best Destinations. Na portalu koji okuplja više od šest milijuna posjetitelja, Opatija je u kategoriji "Best Christmas Lights" smještena među poznate blagdanske destinacije kao što su Moskva, Nica, Madrid, Ljubljana, Prag, Monte Carlo, Budimpešta, London...

Foto

(Snimio Petar Kurschner)

- Luksuzno ukrašene ulice i trgovi, klizalište te mnoge glazbene i scenske izvedbe na brojnim predivnim lokacijama tek su mali dio očaravajućeg Adventa u Opatiji. Zvuk božićnih pjesama i opojni mirisi kuhanog vina i tople čokolade jamče doista pamtljivo iskustvo za sve posjetitelje, navodi se, između ostalog, na portalu European Best Destination, koji podsjeća i da je prosinac u Opatiji posvećen čokoladi.

Advent u Opatiji tako se promovira na portalu institucije koja spada među vodeće neovisne autoritete u turizmu, u elitnom društvu europskih metropola.

Atraktivno

- Advent je postao jedna od ključnih manifestacija u Opatiji, ali i čitavoj regiji, čija popularnost i značaj raste svake godine. Najromantičniji i najsvečaniji dio godine najbolja je prilika za upoznavanje Opatije u jedinstvenoj atmosferi. Blagdanska čarolija osjeti se u svakom kutku grada i čini svaki doživljaj nezaboravnim, a stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija tijekom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku.

Foto

(Snimila Vasja Pinzovski)

Važne su nagrade, priznanja i promocija, ali jednako nam je važan osjećaj zadovoljstva koji dijele svi naši gosti, posjetitelji i sugrađani. To nam je ujedno i motivacija da svake godine podignemo ljestvicu više. Intenzivnom promocijom opatijskog Adventa koju provodimo na stranim tržištima, a posebno uvrštenjem i prezentacijom našeg Adventa na najjačem turističkom portalu kojeg prati 6 milijuna posjetitelja, raste prepoznatljivost Opatije kao atraktivne turističke destinacije na svjetskoj turističkoj karti, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Najljepši Advent uz more održat će se u organizaciji Turističke zajednice grada Opatije od 26. studenog do 9. siječnja.

Foto

(Snimio Nereo Crnic)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini