DREAM

Nova Stehlik kolekcija za proljeće/ljeto 2021.: NJEŽNA I ROMANTIČNA, BAŠ POPUT ŽENSKIH SNOVA

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA


Dizajnerica Anja Stehlik Moretti ističe da u novoj kolekciji akcent stavlja na statement modele koji će postati omiljeni svakoj modnoj individualki. Njena kolekcija "Dream" donosi bogate, duge, lepršave haljine intenzivnog ili nježno-cvjetnog uzorka, haljine od svile razigrane okomitim volanima…

Stvorena sa svrhom da traje i s fokusom na biorazgradive i prirodne materijale nova Stehlik kolekcija za proljeće/ljeto 2021. nazvana "Dream" poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade, ističe kreatorica, pulska modna dizajnerica Anja Stehlik Moretti.

Kombinacije stilova

Ona za ovu modnu sezonu predlaže "kombinaciju boho chica, indie stila, suvremene romantike, ali i elegantnih komada u bijeloj i baby blu boji." Pozornost privlače bogate, duge, lepršave haljine intenzivnog ili nježno-cvjetnog uzorka. Haljine od svile razigrane su okomitim volanima, čime se naglašava djevojačka razigranost, elegancija i individualnost.

Dream Stehlik  (Snimila Sara Šijan)

Ponovno je sasvim jasno da je Anja Stehlik dizajnerica koja investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima, već slave unikatan stil te su nosive od jutra do večeri.

Ističe da njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklekticizma, no istovremeno pozornost plijene svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.

Dizajnerica ističe da u novoj kolekciji akcent stavlja na statement modele koji će postati omiljeni svakoj modnoj individualki.

Za sve prilike

- Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju, vrhunski krojeni kombinezoni i haljine od ekološki prihvatljivih materijala poput Tencela, haljine od svile, bomber jakne od organze - ključni su komadi sezone. Haljine s uzorkom printa od svile čarobne su, i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive s bow tie detaljem, postaju vaš omiljeni komad za sve prilike, najavljuje se nova Stehlik kolekcija proljeća/ljeto 2021.

Dream Stehlik  (Snimila Sara Šijan)

"Svaka žena od STEHLIK komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. Mi smo samo tu da je inspiriramo i damo joj potrebne elemente da se kroz modu izrazi onako kako ona to želi", kaže Anja Stehlik Moretti.

Ova iznimno produktivna dizajnerica nositeljica je brenda Stehlik i O'dijelo, a svoj brend promišljeno i vrijedno stvara već 16 godina. Svoje je kreacije predstavljala na Cro a porteru, u Londonu, u Cannesu, a već šestu godinu zaredom organizira samostalne modne revije koje se održavaju na atraktivnim lokacijama u Puli, a za njima vlada izniman interes.

Dream Stehlik  (Snimila Sara Šijan)

Njene nove kolekcije za modni editorijal, koji je snimila Sara Šijan, nose Ana Rutić i Martina Marleku.

Frizure potpisuje Artistic, Mua je Klara Sošić, a za Set decor je zaslužan Flor d'Jana.

Kolekcija je dostupna u Stehlik studiju u Puli te u webshopu.

Dream Stehlik (Snimila Sara Šijan)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini