ANJA STEHLIK

NOVA KOLEKCIJA PULSKE DIZAJNERICE: Sasvim posebna lokacija za Stehlik fashion show

U fokusu kolekcije su lepršavi materijali, custom made osmišljeni printevi s izvezenim perlicama i 3D cvjetovima, drapirane svilene haljine u životopisnim bojama, te cocktail haljine koje prizivaju proljeće

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Nova Stehlik kolekcija

Nova Stehlik kolekcija


Poznata pulska dizajnerica Anja Stehlik u novoj kolekciji posvećenoj proljeću slavi ženstvenost, ljepotu u siluetama i materijalima. Proljetna vizija dizajnerice uvodi nas u svijet sklada, strasti i ljepote te predstavlja kolekciju haljina koje biramo za sve posebne prilike.

U fokusu kolekcije su lepršavi materijali, custom made osmišljeni printevi s izvezenim perlicama i 3D cvjetovima, drapirane svilene haljine u životopisnim bojama, te cocktail haljine koje prizivaju proljeće.

Živopisna zelena, narančasti i ljubičasti tonovi te umirujuće pastelne boje uvode u topliju sezonu. Kako kaže Stehlik "Kolekcija 'DREAM' sniva ljepša vremena, radost, ljepotu i strast. Upravo sam zato birala unikatne ručno rađene materijale u kojima će se svaka žena osjećati doista fantastično.

Kao idealna kulisa editorijala našao se renovirani Arheološki muzej Istre u Puli koji ove godine slavi 120. godišnjicu, a njegova monumentalnost se savršeno uklopila u ovu priču. Upravo će se ovdje održati tradicionalno ljetni veliki modni event - Stehlik fashion show, i to po 9. put, veli Stehlik ističući da je kolekcija dostupna u Stehlik studiju u Puli te putem webshopa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum