POZNATA PULSKA DIZAJNERICA

ANJA STEHLIK MORETTI: Sredinom kolovoza veliki modni event na pulskom Kaštelu

| Autor: Vanesa BEGIĆ


Sasvim spontano rodila se ideja o nešto drugačijem i intimnijem predstavljanju kolekcija gdje ćemo slaviti zajedništvo, prijateljstvo i ljubav, a intimna kulisa Kaštela savršeno se uklopila u priču. Njegov čaroban vanjski prostor koji sa zalaskom sunca dobiva novu dimenziju, ugostit će neku novu priču s divnim, talentiranim gostima ove modne večeri

Modna dizajnerica Anja Stehlik Moretti nositeljica je brenda Stehlik i O'dijelo te već 15 godina stvara svoj brend. Svoju šestu samostalnu veliku reviju priprema za 14. kolovoza, kada će pulski Kaštel ugostiti predstavljanje njezine nove kolekcije.

Ostvarenja pulske modne dizajnerice

Svoje je kreacije predstavljala na Cro a porteru, u Londonu, Cannesu, a već petu godinu zaredom organizira samostalne modne revije koje se održavaju na atraktivnim lokacijama u Puli, gdje za njima vlada izniman interes.

Glazbeno-modni event

Njezine dosadašnje revije ponudile su Istri visoko producirani glazbeno-modni event gdje je ugostila poznate umjetnike, poput glazbenica Frajle i Lare Demarin, voditelja Ivana Šarića, glumice Helene Minić Matanić, poznate sportaše, a na posljednjoj reviji išla je i korak dalje te je predstavila čak 3D mapping haljine.

Djelić stvaralaštva

- Sasvim spontano rodila se ideja o nešto drugačijem i intimnijem predstavljanju kolekcija gdje ćemo slaviti zajedništvo, prijateljstvo i ljubav, a intimna kulisa Kaštela savršeno se uklopila u priču. Njegov čaroban vanjski prostor koji sa zalaskom sunca dobiva novu dimenziju, ugostit će neku novu priču s divnim, talentiranim gostima ove modne večeri. Ove godine slavimo emocije, stoga pripremamo event koji će zaista biti poseban. Okupit ćemo mali krug velikih prijateljica i napraviti nešto neviđeno na ovim prostorima, nešto što će se pamtiti. Nakon revije pulski Kaštel pretvorit će se u pravu ljetnu garden oazu gdje se planira after party u suradnji s Old City barom i barlogisticom, ističe Anja Stehlik Moretti.

Anja Stehlik Moretti (Dejan ŠTIFANIĆ)

Otkako se pojavila na modnoj sceni, Anja Stehlik sa svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo svakim novim komadom razoružava i oduševljava žene i muškarce koje imaju stila, kao i one koje se žele istaknuti iz mnoštva jednakih, želeći im ponuditi nešto novo, drukčije, posebno.

Personalizirana priča

Tako primjerice sakoi koji prema van odišu minimalističkim linijama i visokim estetskim standardima, unutra kriju personaliziranu priču, napravljenu po želji svakog kupca. O'dijelo ima dušu i postaje dio osobnosti žene koja ga nosi.

S ranijih modnih revija

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum