MODNA REVIJA NA PULSKOM KAŠTELU

ANJA STEHLIK MORETTI: Ležerno, uz duh i dah ljeta, ali i sugestivnu pozornicu

| Autor: Vanesa BEGIĆ


Cijela je revija bila u znaku ljeta, ljetne atmosfere, vedrih tonova i optimizma, toliko potrebnog tijekom ovih neizvjesnih vremena u znaku koronavirusa i korona-krize

Korona-krizi unatoč, topla ljetna večer i sugestivan ambijent pulskog Kaštela bili su idealna kulisa za modnu reviju poznate pulske dizajnerice Anje Stehlik Moretti, što je bio i modni događaj godine u Puli i okolici.

Vjerna publika

Uz pridržavanje epidemioloških mjera, okupila se publika koja mahom redovito prisustvuje modnim revijama, a ova pulska dizajnerica ima i svoje vjerne fanove.

Afirmirala se godinama unazad zahvaljujući brendovima Stehlik i O´Dijelo, a treba svakako spomenuti da je prošle godine otvorila svoj dizajnerski studio u Zagrebačkoj ulici u Puli te pokrenula webshop www.anjastehlik.com.

Ova je revija prikazala do sada najveći broj odjevnih kombinacija, taman za ove sparne ljetne večeri, ležerno, opušteno, kakva je bila i cijela revija. Naravno, kako priliči ovim danima, neizostavni su bili bezvremenski casual ljetni komadi od svile, jerseya te unikatne cocktail haljine za svečane prigode.

Što se tiče boja, i ovoga su puta dominirale zanimljive nijanse plave, ali i zelene, boja lavande te rainbow haljine koje dolaze u harmoniji različitih boja.

Najmlađe

Ovoga je puta Stehlik Moretti otišla i korak dalje te predstavila je i kolekciju za djevojčice, koje su dobile najviše pohvala te zahvaljujući gracioznom defilu ispraćene su ovacijama oduševljene publike.

Zbilja, bile su preslatke, kao šećer na kraju jedne ležerne, prave ljetne modne revije, gdje su posebno zanimljive bile haljine predstavljene u prvome dijelu.

Za koreografiju najmlađih curica bila je zadužena Sandra Demarin iz plesnog studija Saltatrix. Gošća večeri bila je mlada talentirana pjevačica Nensi Mitrović, poznata po nastupu na Supertalentu.

Pjevačke točke nisu bile odijeljene od same revije, bile su sastavni dio defilea.

Cijela je revija bila u znaku ljeta, ljetne atmosfere, vedrih tonova i optimizma, toliko potrebnog u ova neizvjesna vremena u znaku koronavirusa i korona-krize.

Pojedine su manekenke bile vrlo domišljate u svojim izlascima, nadahnute te predstavile se malom drukčijim defileom, uz selfie primjerice.

Druženje je potom nastavljeno partyjem u suradnji s Old city barom.

(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)(Dejan ŠTIFANIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini