OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

BLOGER KRULE: Traži se trkač sa papirima zidaraObjave poznatog hrvatskog satiričara i blogera Jadranka Hodaka, poznatijeg kao bloger Krule svakodnevno prate stotina tisuća ljudi, a možete ih čitati i na portalu Glasa Istre. Ovdje donosimo izbor s Kruletovog bloga koji nosi naziv po njegovoj knjizi "Obrana i zaštita od gluposti".

Sam se Bloger Krule na jednom gostovanju u Puli prije nekoliko godina definirao kao "intelektualac, bauštelac, podstanar, rodom iz Like, bloger, običan čovjek s neobičnom vizijom koju baziram na onom što čujem na ulici, baušteli, kafanie... Dođem kao glasnik onoga što narod kaže, samo, eto, ne napiše, pa onda to napravim ja u pisanom obliku i to bez ikakve cenzure, a narod pročita pa kimne glavom u stilu 'Dobro ovaj to reče'!". Zanimljivih komentara i dosjetki bloger Krule donosi u popriličnim količinama, a više možete čitati na njegovom blogu.

Evo i najnovijeg posta s Kruletovog bloga:

"Sretna vam svima 2019ta!!!... ja se u ovih 15 dana ne čitanja portala i gledanja vijesti dobro odmorio... ali... vrijeme je za načet ovu 2019tu koja će nam ka i sve ove godine do sad... donijeti hrpu govana i gluposti na drustveno-političkoj sceni.

Jučer pogledam dnevnik... vele kako nekva firma raspisala natječaj za zidara... nitko se ne javlja. Istovremeno neki grad organizira trčanje... javi se preko dvi iljade trkača.

Znači natječaj bi trebao glasiti:

- Traži se trkač sa papirima zidara. START je u dvorištu firme gdje sve trkače prevozimo na gradilište gdje će ujedno trčati od 7 do 17 sati. Trči se u radnim cipelama i radnoj robi. U 11 sati radimo pauzu od trčanja, gdje se svaki trkač može okrijepiti sendvićem od parizera i čašom ruma sa malo čaja unj. Trči se svaki dan osim nedjelje, a ako gazda pogleda na štopericu, trči se i nedjeljom. CILJ je ozidati kuću i navući fasadu. Ukoliko izdržite trčati sve dane, za to ćete biti i plaćeni.

Kome nije do plaće, dobije medalju", piše bloger Krule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini