OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

BLOGER KRULE: Kako vrijeme gazi...Objave poznatog hrvatskog satiričara i blogera Jadranka Hodaka, poznatijeg kao bloger Krule svakodnevno prate stotina tisuća ljudi, možete čitati i na portalu Glasa Istre.

Sam se Bloger Krule na jednom gostovanju u Puli prije nekoliko godina definirao kao "intelektualac, bauštelac, podstanar, rodom iz Like, bloger, običan čovjek s neobičnom vizijom koju baziram na onom što čujem na ulici, baušteli, kafanie... Dođem kao glasnik onoga što narod kaže, samo, eto, ne napiše, pa onda to napravim ja u pisanom obliku i to bez ikakve cenzure, a narod pročita pa kimne glavom u stilu 'Dobro ovaj to reče'!".

Zanimljivih komentara i dosjetki bloger Krule donosi u popriličnim količinama, a više možete čitati na njegovom blogu.

Evo i najnovijeg posta s Kruletovog bloga:

"Kako vrijeme gazi... smrt dočeka svakog pa i ponajbolje hrvatske glazbenike... Dino Dvornik... Arsen Dedić... Oliver... Boško Petrović... Vinko Coce... Ivo Robić... za ove koji su mi trenutno pali na pamet, zna se van Hrvatske i to debelo.

Za 50 godina, umirati će neki drugi naši glazbenici. Ja ću tad imati 92 godine... na kućnom robotu kupljenom u Lidlu na akciji, koji osim što kuha grah, previja rane, učlanjuje preko Wi-Fija u HDZ, otvara vrata i HRT kontroloru viče "Gdje si bio 91-e pička ti materina tebi i televizoru!?", mijenja napišanu gusku ispod kreveta, ... imati će i ekran na glavi na kojem ću gledati vijesti... a onda... evo vijesti:

- "Danas je preminula poznata hrvatska glazbena umjetnica, Jelena Rozga. Poznata je po svojim hitovima "Burek i topla krafna" a njenu električarsku himnu "Minus i plus" pamte i najstariji HEP-ovci te dileri akumulatora."

- "Danas je preminuo Boris Novković, naš poznati glazbenik koji nikad nije imao glas za pjevanje ali je imao stas za barenje. Preko 2 tisuće Tamara naricalo je na sprovodu istog uz uzvike "Nitko nas nije uzeo!"

- "Danas je preminula naša Maja Šuput. Ne bi to znali da Maja to nije objavila na Instagramu gdje je legla na najpoznatijoj maldivskoj plaži, udarila selfie sliku i napisala "Ode ja!". Osim ožalošćene rodbine i estetskog kirurga, ožalošćeno je i preko 20 svatova na kojima je ista trebala pjevati ovaj mjesec"

Jedina laž u svemu ovom je ta što ja nikad neću doživit devedes drugu... a sad kad gledam... i bolje da neću", piše bloger Krule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater