OD DANAS ČITAJTE I NA PORTALU GLASA ISTRE

BLOGER KRULE: Nobelova nagrada za Gospodina SavršenogObjave poznatog hrvatskog satiričara i blogera Jadranka Hodaka, poznatijeg kao bloger Krule svakodnevno prate stotina tisuća ljudi, a od sad ih možete čitati i na portalu Glasa Istre. Ovdje donosimo izbor s Kruletovog bloga koji nosi naziv po njegovoj knjizi "Obrana i zaštita od gluposti".

Sam se Bloger Krule na jednom gostovanju u Puli prije nekoliko godina definirao kao "intelektualac, bauštelac, podstanar, rodom iz Like, bloger, običan čovjek s neobičnom vizijom koju baziram na onom što čujem na ulici, baušteli, kafanie... Dođem kao glasnik onoga što narod kaže, samo, eto, ne napiše, pa onda to napravim ja u pisanom obliku i to bez ikakve cenzure, a narod pročita pa kimne glavom u stilu 'Dobro ovaj to reče'!". Zanimljivih komentara i dosjetki bloger Krule donosi u popriličnim količinama, a više možete čitati na njegovom blogu.

Mnogi komentiraju televizijski program, a mi pak prenosimo komentar blogera Kruleta o emisiji Gospodin Savršeni koja je izazvala oduševljene reakcije tisuća čitatelja.

"Onom Gospodinu Savršenom treba uručiti Nobelovu nagradu iz polja razumijevanja žena. Svaka koja je njemu prišla, on nju razumije i duboko u duši prihvaća kakvom je.

Ja ne razumijem ni njega a bogami ni jednu ženu, jer ono što sam ja vidio, tamo valjda jedino čistačica tečno govori hrvatski jezik. Štoeono suncetijebem... štoeono!? Pola žena mi poznato, što i ne čudi... vjerojatno su rođene u redakciji RTL-a pa su karijeru započele na Kockici... pa kasnije prešle u Krv nije voda... pa ganjale karijeru u Big Brotheru... pa prešle u Ljubav je na selu... pa ih eto sad u Gospodinu Savršenom. Kad RTL propadne, samo će preći u HRT-ove Plodove zemlje... gdje će demonstrirati otpornost svojih silikonskih sisa, dok im Mile traktorista, istu nastoji plugom bezuspješno prepiliti na pola.

Naspram ovog... Tom i Jerry nisu crtić nego dokumentarni film o suživotu mačke i miša.", piše bloger Krule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini