ARENA

Svi žele na koncert Arctic Monkeyjsa u pulskoj Areni 16. kolovoza: Zbog navale pao sustav za prodaju karata

Osim u Hrvatskoj, omiljen britanski bend bend nastupit će i u Turskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, Švicarskoj, Francuskoj, Španjolskoj te Portugalu

| Autor: Glas Istre

Samo što je britanski bend Arctic Monkeys objavio da je počela prodaja karata za njihove koncerte u Turskoj, Hrvatskoj i Češkoj, karte za njihov nastup u Puli zavladao je takav interes da je teško bilo doći do ulaznice. Pet minuta nakon što je krenula prodaja karata pojavila se informacija da su se rasprodane, no čini se kako je došlo do tehničkih problema. Kako su naveli iz Eventima, koji je organizator koncerta, radi povećanog interesa imali su "povremene poteškoće u autorizaciji kartičnih transakcija".

Bilo da se publika zaželjela rocka, Monkeysa ili naprosto dobre glazbe i zabave, karte su planule u trenu, a fanovi koji nisu bili dovoljno brzi, ostali su bez prilike da ovaj bend is Sheffielda slušaju uživo. Da Hrvati ne propuštaju priliku za dobar rock koncert pokazao je i interes za nastup irske grupe U2. Te 2009. godine bend je održao čak dva megauspješna koncerta u Zagrebu.

Koncerti Arctic Monkeysa u Istanbulu, Puli te Pragu označit će njihov povratak na pozornicu nakon Tranquility Base Hotel & Casino turneje iz 2019., posljednje godine prije početka pandemije.

Osim u navedenim gradovima, ovaj će rock bend na ljeto nastupati i u Rumunjskoj, Mađarskoj, Švicarskoj, Francuskoj, Španjolskoj te Portugalu. Arctic Monkeys će u Puli nastupiti 16. kolovoza 2022.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini