JESMO LI SAMI?

Snimke NLO-a: Pentagon potvrdio autentičnost najnovijih fotografija i videa koji su dospjeli u javnost

| Autor: Glas Istre
(Screenshott)

(Screenshott)


Kako prenosi CNN, fotografije i videozapisi trokutastih letećih predmeta koji trepću i kreću se kroz oblake zabilježili su 2017. i 2018. godine mornarički piloti.

Glasnogovornica Pentagona Sue Gough potvrdila je da su fotografije i videozapis stvarni te naglasila da je prošle godine u kolovozu oformljena Radna skupina za neidentificirane zračne fenomene koja ima za cilj detektirati, analizirati i kategorizirati nepoznate leteće objekte koji bi eventualno mogli predstavljati prijetnju nacionalnoj sigurnosti SAD-a.

"Fotografije triju neidentificiranih letećih objekata snimilo je mornaričko osoblje i one su stvarne. Kako bismo održali sigurnost operacije i ne bi dodatno ugrozili napredak istraživanja, Ministarstvo obrane neće javno raspravljati o detaljima bilo kakvih opažanja u zračnom prostoru", rekla je glasnogovornica Pentagona.

Podsjetimo, Pentagon je prošle godine objavio tri kratke snimke na kojima se vide „neidentificirani zračni fenomeni” koje su snimili piloti američke ratne mornarice. Kako su snimke napravljene infracrvenim kamerama i iz prilične daljine, teško je shvatiti o čemu je zapravo riječ. Iz komentara osoba čiji se glasovi čuju na snimkama može se razabrati da se objekti kreću velikom brzinom, a jednog od njih čuje se kako govori o mogućnosti da je na snimci dron, piše Direktno.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum