SUSRET NA ULICI

Supruga građanina koji upozorava na divlju gradnju na Kamenjaku DANAS DOŽIVJELA PRIJETNJE

| Autor: Glas Istre
Bespravna gradnja u Premanturi i Saša Radović

Bespravna gradnja u Premanturi i Saša Radović


Saša Radović, građanin koji upozorava na višedesetljetnu divlju, bespravnu gradnju u parku prirode Kamenjak u Premanturi, tvrdi da je danas, nakon objave te teme u Glasu Istre, njegova supruga doživjela prijetnje.

Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti:

"Poštovani, nakon objave vašeg današnjeg članka, Kaos divlje gradnje u Premanturi, moja supruga je doživjela u Premanturi grubi verbalni napad, a ja posredno prijetnju, "da dva puta zaključavam vrata". Jer sam, s grupom građana Premanture, prijavom 300 bespravnih gradnji u općini Medulin i na zaštićenom prirodnom parku Kamenjaku, Pučkom pravobranitelju, "dirnuo u osinje gnijezdo".

Tih 300 bespravnih objekata nije samo devastacija prostora nego i opasnost za opću sigurnost građana. U tim neevidentiranim bespravnim objektima može neprijavljeno živjeti 300 do 1.000 lopova, kriminalaca ili terorista - o čemu inspekcijske službe ne razmišljaju, jer to "nije u njihovoj domeni".

Ne znam kako bih se ponašao da sam bio u blizini u vrijeme ovog neopravdanog, grubog nasrtaja na moju suprugu, jer ta bespravna graditeljica, Katica (ne znam prezime!) barem je 40 kilograma teža od moje supruge.

Jedini "argument" Katice bio je da je njezin sin branitelj. No, pretpostavljam da taj sin (ne poznam ga) ne bi napao svog suborca zbog nezakonitih radnji svoje majke. Ja sam također branitelj, dragovoljac od 91. do 95., odlikovani časnik Specijalnih postrojbi HV-a koji je stvarao ovu državu. Moja dužnost je i danas da branim resurse Domovine, posebice one najljepše i turistički najvrednije.

Molim vas da objavite ovo moje reagiranje, zbog općeg stanja bezvlađa u očuvanju onoga što je još ostalo netaknuto u zaštićenim prostorima. Ujedno ovom objavom obavještavam i Policijsku upravu istarsku da me zaštiti i da evidentira ovaj slučaj, jer ću podnijeti tužbu protiv Katice (saznat ću prezime) za posrednu prijetnju silom i direktni grubi verbalni napad na moju suprugu."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of