DRUGI DAN

FOTO / SPORT FEST U POREČU: Martin Sinković otkrio kako ostati na vrhu, tvrtka Allianz tajne olimpijskog marketinga, Ivan Klasnić - svoj zdravstveni uspjeh

| Autor: Glas Istre


Drugog dana 5. izdanja porečkog Sport Festa (15. - 17. listopada) u konferencijskom dijelu nastupili su brojni govornici, a među njima i dvostruki zlatni veslački olimpijac Martin Sinković, koji je govorio na temu “Kako je biti olimpijac i uspjeti ostati na vrhu”. Predstavnik tvrtke Allianz Marko Vukojević nastupio je na panelu “Olimpijski marketing” i otkrio tajne uspjeha na tom području, dok je slavni nogometaša Ivan Klasnić podsjetio na svoj težak zdravstveni put - i uspjeh.

- Biti olimpijac je nešto više od biti sportaš. To je odgovornost i čast, a svatko bi trebao težiti osnovnim olimpijskim vrijednostima. Mi zaista to živimo u punom smislu te riječi! Uvijek težimo apsolutnom savršenstvu, a mislimo da to možemo postići u dvojcu na pariće -  istaknuo je Martin Sinković tijekom iznimno zanimljivog panela, dotaknuvši se pritom i posljednjih Olimpijskih igara kao i planova za budućnost.

(Snimio Milivoj Mijošek)

Govoreći o olimpijskom marketingu, direktor ključnih kupaca i partnera tvrtke Allianz Marko Vukojević, kazao je kako je cilj njihove tvrtke biti glavni osiguratelj sporta u Hrvatskoj i globalno - kako olimpijskog, tako i paraolimpijskog sporta.

Istaknuo je i odlične rezultate Allianzova podcasta “Na entu”, tijekom kojeg su olimpijci i paraolimpijci prikazani u sasvim novom svjetlu od onog uobičajenog.

- Naše sponzorstvo uključuje i naše zaposlenike jer želimo da cijela tvrtka živi olimpijske vrijednosti - istaknuo je Vukojević.

(Snimio Milivoj Mijošek)

U subotnjem dijelu konferencijskog programa za govornicu su također stali i Danijel Šaškin, Dubravko Šimenc, Nikola Pilić, Hrvoje Horvat, Marko Vukojević, Ivan Herak, Marijan Kustić i gost iznenađenja - Ivan Klasnić.

Proslavljeni nogometni reprezentativac pojasnio je kako danas u 42. godini živi s četvrtim bubregom u sebi, nakon što je nekoliko tjedana imao majčin, potom gotovo cijelo desetljeće očev presađeni bubreg, a već četiri godine nositelj je bubrega nepoznate preminule ženske osobe.

Klasnić je ustvrdio da barem sada dok traje pandemija koronavirusa, svi oni koji nisu znali cijeniti život, počnu ga cijeniti kao najveće blago.

I drugi dan Sport Festa obilovao je natjecanjima i drugim popratnim sadržajima koji su bili mamac za brojne posjetitelje.

(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater